CULMEA GELOZIEI: ȘI-A ÎNJUNGHIAT SOȚUL PENTRU CĂ O ÎNȘELA... CHIAR CU EA, DOAR CĂ MAI TÂNĂRĂ!

Distribuie pe:

Poliția din Mexic a fost chemată să intervină la o locuință din Sonora, după ce vecinii au auzit țipete și urlete din curtea cuplului Juan și Leonora.

Când polițiștii au sosit la fața locului, l-au găsit pe bărbat întins pe pământ, într-o baltă de sânge, cu mai multe răni înjunghiate la brațe și picioare, iar soția lui a fost arestată.

Potrivit presei mexicane, citată de DiGi24, atacul violent a survenit după ce Leonora a găsit fotografii cu soțul ei, făcând sex cu “o altă femeie”. Nu a stat prea mult pe gânduri și s-a năpustit asupra partenerului, înjunghiindu-l de mai multe ori. Juan a reușit în cele din urmă să îi ia arma și a cerut explicații. Soția i-a spus despre fotografii, iar el i-a amintit că, de fapt, erau fotografii mai vechi, cu ei doi...

Însă, femeia nu s-a recunoscut în poze, pentru că atunci era mult mai slabă, mai tânără și machiată foarte strident. Soțul le-a spus polițiștilor că descoperise pozele într-un e-mail vechi și le-a transferat recent pe telefonul său, unde au fost găsite de soție.

Acesta a fost dus la spital, însă partenera lui a rămas în arest preventiv și riscă să fie acuzată de vătămare gravă, chiar dacă soțul nu a depus reclamație împotriva ei.

Lasă un comentariu