INFECTAT DE DOUĂ ORI CU COVID-19, UN TÂNĂR BRITANIC HABAR NU ARE CĂ OMENIREA TRECE PRIN PANDEMIE!

Distribuie pe:

Joseph Flavill, în vârstă de 19 ani, a fost lovit de o mașină în data de 1 martie anul trecut, cu trei luni înainte de intrarea în vigoare a carantinei la nivel național în Marea Britanie și cu 10 zile înainte ca OMS să declare răspândirea la nivel mondial a SARS-CoV-2.

Potrivit The Guardian, citat de DiGi24, adolescentul a fost în comă 10 luni și habar nu are de pandemie, deși, în această perioadă, a fost infectat de două ori cu noul coronavirus.

Acesta a fost în comă din cauza unui traumatism cerebral, însă, recent, a început să își revină gradual și să răspundă celor din jurul său. Adolescentul a început să își miște membrele când medicii îi solicită acest lucru și să interacționeze cu familia și prietenii, prin clipiri și zâmbete.

“Nici nu știu cu ce să încep. Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus ce se va întâmpla în cursul ultimului an nu cred că l-aș fi crezut. Nu am idee despre cum va ajunge Joseph să înțeleagă prin ceea ce am trecut cu toții.

Familia lui a încercat să îi explice, printr-un apel video, că nu pot să fie alături de el, în persoană, din cauza restricțiilor anti-Covid-19, însă deocamdată nu a reușit să îi povestească despre amploarea pandemiei. Mama sa a primit permisiunea să îl viziteze o singură dată, când acesta a împlinit 19 ani, în luna decembrie 2020, dar a trebuit să respecte distanțarea fizică și să poarte un costum de protecție, pe întreaga durată a vizitei”, a declarat mătușa băiatului, Sally Flaviil, conform sursei citate. (L.P.)

Lasă un comentariu