MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI A PRELUAT STADIONUL ARCUL DE TRIUMF DE LA COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII

Distribuie pe:

Ministerul Tineretului și Sportului a preluat, marți, oficial, Stadionul Arcul de Triumf de la Compania Națională de Investiții, care a realizat lucrările de construcție și amenajare a obiectivului în vederea găzduirii la București a patru meciuri din cadrul Campionatului European de fotbal.

“Am semnat protocolul cu Ministerul Dezvoltării (n.r. - Ministerul Dezvoltării realizează investițiile în infrastructură prin Compania Națională de Investiții), iar de azi încolo, Stadionul Arcul de Triumf este în posesia noastră. Pentru noi, ca organizație, azi este o sărbătoare. Am vizitat Stadionul Arcul de Triumf și pot să spun că te simți acolo ca în vestul Europei.

Consider că ar trebui să fie o bucurie pentru toată lumea, pentru că este un colos, un stadion foarte frumos”, a spus ministrul tineretului și sportului, Eduard Novak.

“Din păcate, suntem acuzați și puși la zid de fanii rugby-ului, care au fost induși în eroare. Ei nu cunosc realitatea și situația juridică a stadionului și consideră că MTS va naționaliza și va defrișa rugby-ul românesc. Această investiție de 40 de milioane de euro a statului român nu se justifică să fie dată în administrarea Federației Române de Rugby. Vă asigur că acest stadion va fi super bine administrat de Ministerul Tineretului și Sportului”, a adăugat Eduard Novak.

La 28 ianuarie, Federația Română de Rugby a acuzat Ministerul Tineretului și Sportului, într-un comunicat de presă, că încearcă să “naționalizeze” Stadionul Arcul de Triumf, după ce acesta a fost construit de Compania Națională de Investiții. (AGERPRES)

 

Lasă un comentariu