PUTIN ȘI MINORITĂȚILE

Distribuie pe:

În Rusia ne place să trăim ca ruși.

Orice minoritari, indiferent de unde provin, dacă doresc să trăiască, să muncească și să se hrănească în Rusia, trebuie să vorbească limba rusă și să respecte legile rusești.

Celor care vor să trăiască o viață de musulmani, după prevederile Shariei, le recomandăm cu sinceritate să se ducă și să trăiască acolo unde aceste prevederi reprezintă legea.

În Rusia nu avem nevoie de o minoritate musulmană.

Minoritățile au nevoie de Rusia și noi nu le asigurăm niciun fel de privilegii, și nici nu vom modifica legile noastre după gustul lor, indiferent cât de tare vor țipa că asta e discriminare.

Nu vom tolera lipsa de respect față de cultura rusă.

E mai bine să învățăm din exemplul sinucigașelor numite “democrații” - America, Anglia, Germania, Franța și Olanda - dacă, în calitate de națiuni, vrem să trăim mai mult ca ele. Musulmanii o să cucerească aceste țări, dar nu vor cuceri niciodată Rusia.

Cultura noastră rusă nu e compatibilă cu lipsa culturii sau cu Legile Shariei, și cu modul de viață primitiv al musulmanilor.

Atunci când această cinstită adunare se va gândi la adoptarea unor noi legi, va trebui să țină seama în primul rând de interesele Rusiei, fără să scape din vedere că cetățenii minorităților musulmane nu sunt ruși.

Duma l-a aplaudat și l-a aclamat pe Putin în picioare, timp de cinci minute.

 

SCURTĂ ISTORIE A UNIUNII SOVIETICE

* Abia a murit Lenin, că s-a și descoperit că al doilea om al Partidului, tovarășul Troțki, este trădător. Atunci, tovarășii Zinoviev, Kamenev, Buharin și Stalin l-au exclus din Partid și l-au exilat.

* Dar, peste câțiva ani, s-a descoperit că și tovarășii Zinoviev, Kamenev și Buharin sunt dușmani și sabotori, motiv pentru care tovarășul Evghenii Iagoda a dat ordin să fie împușcați.

* Puțin mai târziu, tovarășul Ejov a dat ordin să fie împușcat și tovarășul Iagoda, despre care s-a aflat că este un agent al dușmanilor de clasă.

* Nu peste mult timp se stabilește că tovarășul Ejov nu este tovarăș, ci agent al dușmanilor poporului sovietic, deci un trădător ticălos, așa că tovarășul Beria dă ordin să fie împușcat.

* După moartea tovarășului Stalin, toți au aflat că și tovarășul Beria a fost un trădător, așa că mareșalul Jukov dă ordin să fie împușcat.

* Dar foarte curând, tovarășul Hrușciov și-a dat seama că Jukov este dușman și complotist, așa că îl trimite în Munții Urali, într-un post neînsemnat.

* Apoi, tot tovarășul Hrușciov, descoperă că și Stalin a fost, de fapt, un dușman și un trădător. Și, împreună cu el, aproape toți membrii Biroului Politic.

* Ca urmare, Stalin este evacuat din Mausoleu, iar membrii Biroului Politic și tovarășul Șepilov, care li s-a alăturat, sunt trimiși de Hrușciov care încotro.

* Șepilov este trimis în Kirghistan.

* Peste câțiva ani se constată că Hrușciov este un aventurier și un dușman. Și atunci tovarășul Brejnev îl pensionează.

* Apoi, după un timp, tovarășul Brejnev moare și se află că și el urmărea țeluri trădătoare și a fost cel care a ținut pe loc dezvoltarea Măreței Uniuni Sovietice, adică a fost un dușman al poporului.

* Apoi au mai urmat doi prim-secretari bătrâni, care au murit repede și nimeni nu-și mai amintește de ei.

* Și atunci a venit la putere tânărul și energicul Gorbaciov.

* Și toți s-au lămurit că întreaga conducere de partid a fost formată, până la el, din dușmani cu intenții trădătoare, dar el o să facă și o să dreagă...

* Dar atunci Uniunea Sovietică s-a destrămat. (M.C.)

Lasă un comentariu