PARADOX: FRIZERII DIN BELGIA ÎI ROAGĂ PE OLANDEZI SĂ NU VINĂ LA EI SĂ SE TUNDĂ...

Distribuie pe:

Saloanele de coafură și frizeriile din Belgia își vor redeschide ușile, după câteva luni de carantină, sâmbătă, 13 februarie 2021, în condiții stricte.

Cu toate acestea, o federație a frizerilor și coafezelor din Belgia (Belgische Beauty Federatie, care reprezintă aproximativ 700 de profesioniști din domeniul îngrijirii părului), face apel la olandezii care locuiesc aproape de frontieră să nu vină la ei să se tundă!

Profesioniștii belgieni din domeniul îngrijirii părului se tem că această redeschidere ar putea fi pusă în pericol de un eventual aflux al celor care vin de dincolo de graniță.

“Când saloanele de coafură s-au închis la noi, dar erau încă deschise în Olanda, am observat că un număr de clienți de-ai noștri, care locuiau lângă graniță, au plecat să se tundă în Olanda. Pentru a evita un val în direcția opusă, îi rugăm pe olandezi să rămână acasă.

Vrem să evităm ca grupurile de oameni, care nu intră de obicei în contact unul cu celălalt, să fie amestecate. Astfel, dorim să limităm cât mai mult riscurile pentru sănătate, pentru a nu fi obligați să închidem, din nou, în câteva săptămâni”, a spus președintele Belgische Beauty Federatie, Mario Blokken, pentru Le Soir, citat de mediafax.ro. (L.P.)

Lasă un comentariu