ÎN ATENȚIA AGRICULTORILOR

Distribuie pe:

Fermierii culturilor agricole din acest an au la dispoziție două noi produse de îngrășământ, aflăm de la Agrointeligența. Compania RWA Raiffeisen Agro Rom a lansat două produse noi de îngrășământ bio, pentru agricultură convențională și celor care sunt în conversie, sau în ferme bio. Îngrășămintele sunt organice, fabricate din îngrășăminte de păsări, fermentate 100%. Denumirile lor sunt Biofer Natur 4-3-3 și Biofer Natur Extra 5,5-3-2,5. Denumirile lor sunt legate de procentele de azot, fosfor și potasiu din compoziția lor. Aceste două îngrășăminte bio mai conțin: calciu, magneziu, sulf, bor, fier, mangan, molibden, zinc, cupru. Conținutul de materii organice este între 72-73%.

Caracteristicile Biofer Natur 4-3-3

Acest îngrășământ conține microelemente în proporție mare; are conținut ridicat de materii organice; doza de aplicare la culturile arabile: 300-1.500 kilograme la hectar; doza de aplicare la culturile de legume în câmp liber: 1.000-1.200 kilograme la hectar. Tratamentul solului cu acest îngrășământ duce la creșterea microorganismelor din sol și a activității acestora, duce la creșterea duratei de viață a solului și a nivelului de menținere a apei, determinând o bună fertilitate a solului.

Caracteristicile Biofer Natur Extra 5,5-3-2,5

Utilizarea acestui fertilizator duce la creșterea numărului de bacterii în sol cu 70%; conținutul total de materii organice este 73%; doza de aplicare la culturile arabile este 300-1.500 kilograme la hectar; doza de aplicare la culturile de legume în câmp liber este 800-1.500 kilograme la hectar.

 

Lasă un comentariu