CUM REACȚIONEAZĂ ZODIILE ATUNCI CÂND SUNT TRĂDATE

Distribuie pe:

Pentru fiecare dintre noi, trădarea celui în care am avut încredere deplină reprezintă unul dintre cele mai urâte și dureroase lucruri care ni se poate întâmpla.

Astrologica.ro ne prezintă modul specific în care reacționează fiecare semn zodiacal atunci când este înșelat.

Berbec - Berbecul anunță pe toată lumea când a fost trădat. Este posibil ca rețelele de socializare să nu fie cel mai bun loc pentru a-ți împărtăși sentimentele, dar pentru Berbec funcționează. Acesta vrea ca trădătorul să simtă nu numai mânia lui, ci și mânia comunității lui. De asemenea, va înfrunta persoana care l-a trădat și îi va cere socoteală. Vrea să știe de ce a făcut-o și ce va face pentru a remedia lucrurile.

Taur - Se va simți îngrozitor când cineva în care a avut încredere l-a înșelat. Va fi copleșit de tristețe, jenă, umilință și dezamăgire. Dacă va decide să facă ceva în această privință, își va planifica răzbunarea cu atenție și va aștepta până când nimeni nu s-ar mai aștepta să acționeze. Când vine momentul potrivit și Taurul lovește, pare că se întâmplă din senin.

Gemeni - Gemenii pot chiar să organizeze o petrecere doar pentru a le arăta tuturor că sunt bine. Ei nu vor să pară vulnerabili, altfel ar putea fi răniți din nou. Cu toate acestea, când sunt singuri noaptea, sentimentele lor vor ieși la suprafață și vor suferi. Se vor învinovăți pe ei înșiși pentru că au permis cuiva să le trădeze încrederea. Dar, a doua zi, nimeni nu își va da seama că ei sunt răniți.

Rac - Racul își va împărtăși sentimentele cu aproape oricine căruia îi pasă suficient de mult încât să îl asculte. El va suferi mult timp. Trădarea îi va afecta întreaga viață și îi va schimba modul în care leagă relații și în cine mai are încredere. Racul nu va mai vorbi cu trădătorul, dar nu îl va bloca pe rețelele sociale. Dacă va dori să verifice acea persoană pe viitor, va avea nevoie de acces.

Leu - El este puternic și va trece peste, dar se va întrista pentru relația pe care a avut-o cândva. Leul va încerca să profite de situație, mai ales pentru a-l face pe trădător să plătească. Dacă nu reușește de unul singur, îi va pune pe alții să o facă, sub diverse forme.

Fecioară - Ea îi cere trădătorului să remedieze lucrurile și, dacă acesta refuză, va începe să dezvolte un plan de răzbunare și pedeapsă. Nu se va opri până nu va reuși. Fecioara este foarte meticuloasă și atentă la detalii, așa că se va folosi de lucrurile mici pentru a-și duce planul la bun sfârșit.

Balanță - Va încerca să treacă repede peste și să meargă mai departe. Nu îi place confruntarea, așa că pur și simplu nu va mai vorbi niciodată despre asta și va elimina acea persoană din viața ei. Există și posibilitatea ca Balanța să fie generoasă și să ierte, dorind să încerce să remedieze problemele cu persoana care a rănit-o, pentru a-și reconstrui relația.

Scorpion - Își va folosi întreaga energie pentru a găsi o modalitate excelentă de a se răzbuna. Scorpionul este sensibil și, atunci când e rănit, tot ce poate face este să canalizeze acele sentimente în acte de răzbunare. Odată ce e înșelat, probabil persoana respectivă nu va mai avea niciodată un loc în viața lui. Are nevoie de mult timp pentru a putea ierta pe cineva care l-a trădat, dar asta se întâmplă destul de rar.

Săgetător - Cel mai bun mod de a trece peste trădare este să se mute într-un loc cu totul nou. E foarte optimist și nu are tendința de a despica firul în patru. Nu caută să afle detalii despre motivul și modul în care a fost înșelat sau să își piardă timpul căutând răzbunare. Să o ducă bine este într-adevăr cea mai bună răzbunare.

Capricorn - Se va refugia în muncă, se va implica în noi proiecte sau va scrie acel roman pe care și-a dorit întotdeauna să îl scrie. Cu toate acestea, adevărul este că el suferă, chiar dacă încearcă să ascundă acest lucru. Dacă persoana care l-a trădat își asumă responsabilitatea pentru acțiunile sale și își cere iertare, lucrurile ar putea începe să aibă sens din nou pentru el.

Vărsător - El suferă, dar nu va împărtăși acest sentiment cu nimeni, cu atât mai puțin cu persoana care l-a trădat. În timp, Vărsătorul va putea privi trădarea în mod logic și științific. Vărsătorul este fascinat de comportamenul uman, mai ales atunci când îl afectează, așa că se folosește de ocazia de a fi obiectul trădării cuiva, pentru a învăța lucruri noi.

Pești - Dacă persoana care i-a trădat le cere iertare, Peștii le-o vor da, chiar dacă nu este prima dată când se întâmplă. Vor să creadă că au trecut peste asta și pot permite acelei persoane să se întoarcă în viața lor. Dar, orice trădare necesită, de fapt, mult timp pentru ca Peștii să se vindece. (L.P.)

 

Lasă un comentariu