CUM VA FI VREMEA ÎN MARTIE 2021 ÎN ROMÂNIA

Distribuie pe:

Vești bune pentru cei care așteaptă soarele, căldura și anotimpul primăvăratic, cu sufletul la gură. Meteorologii susțin că luna martie va fi călduroasă, cu temperaturi mai ridicate decât cele obișnuite. Cum va fi vremea în martie 2021, pe săptămâni:

Săptămâna 22 februarie - 1 martie

Pentru ultima săptămână din luna februarie, valorile termice vor fi puțin mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în cea mai mare parte a României. Cel mai tare se va simți diferența de temperaturi în zonele montane. Va ploua foarte puțin în toate regiunile țării, în special în vestul României, așa că, dacă doriți să profitați de temperaturi și faceți o mică excursie la munte, acum este timpul.

Săptămâna 1 - 8 martie

Săptămâna  Mărțișorului aduce zâmbete, soare, temperaturi moderate și bucurii în sufletele românilor. Se vor înregistra valori termice potrivite pentru această perioadă, în toate regiunile României. În privința cantităților de precipitații care vor cădea pe teritoriul țării noastre, va ploua foarte puțin, spre deloc, în zonele din Sud și Vest. Vântul aproape că nu va sufla, iar asta înseamnă că ne putem bucura în voie de vremea blândă.

Săptămâna 8 - 15 martie

A doua săptămână din luna martie continuă cu vești bune. De Ziua Femeii, pe 8 martie, va fi soare și se vor înregistra temperaturi normale pentru intervalul respectiv. Pentru cei care doresc să fie romantici și se gândesc să își surprindă iubitele sau soțiile cu o escapadă romantică, vremea la munte va fi perfectă pentru plimbare.

Lasă un comentariu