MĂRȚIȘOR CU SURPRIZE LA SHOPPING CITY TÂRGU-MUREȘ

Anul acesta, pregătirile pentru Mărțișor au început din timp la Shopping City Târgu- Mureș. În perioada 26 februarie - 9 martie, clienții pot alege cadouri speciale pentru doamne și domnișoare, dintr-o selecție pregătită de artizani locali. Articole vestimentare, bijuterii, decorațiuni și multe altele vor putea fi găsite la parterul mall-ului, în fiecare zi, între orele 10-21. De asemenea, între 1-31 martie, vizitatorii sunt invitați să lase un mesaj de recunoștință pentru o femeie importantă din viața lor, în colțul special amenajat la parterul centrului comercial. Prin tragere la sorți, pot câștiga bijuterii cu diamante de la Exquisite, perfecte pentru a fi dăruite.

Săptămânile cadourilor de primăvară, cu obiecte speciale, create de artizani locali

Manufacturierii locali vor pune la dispoziția celor care trec pragul mall-ului, produse lucrate cu drag pentru această ocazie, de la clasicele mărțișoare, la aranjamente cu baloane, pentru un decor perfect. Pentru că o surpriză dulce este apreciată de oricine, Vegan Desserts va pregăti deserturi savuroase din ingrediente vegane. La Mures Events, Divanis și Iubescus, clienții vor putea alege dintre trandafiri criogenați, decorațiuni de hârtie, bijuterii din cristale și perle sau accesorii handmade cu flori naturale și rășină. Pentru cei care iubesc natura, Lavanda di Maria oferă o gamă largă de uleiuri esențiale și produse din lavandă. Mai mult, vizitatorii aflați în căutarea unui cadou deosebit vor găsi articole vestimentare din blană pentru toate gusturile.

Arată-ți recunoștința față de EA și poți câștiga bijuterii marca Exquisite

În martie, clienții care fac cumpărături de minimum 200 de lei pot să-și exerseze creativitatea, lăsând un mesaj de mulțumire pentru o femeie dragă, pe “Peretele Recunoștinței”, un colț special amenajat la parterul mall-ului. Aceștia vor fi înscriși automat în tragerea la sorți pentru câștigarea unuia dintre cele două premii oferite de Exquisite: un inel sau un pandantiv cu diamante.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu-Mureș controlează traficul, respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea, prin asigurarea, în medie, a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens, cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Târgu-Mureș: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Târgu-Mureș a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

 

                

Lasă un comentariu