CINCI ACCIDENTE RUTIERE... ÎN DOAR TREI ZILE

Distribuie pe:

În primele trei zile ale săptămânii, pompierii mureșeni au intervenit la cinci accidente rutiere, în urma cărora, din nefericire, două persoane și-au pierdut viața, informează ISU Mureș.

Duminică, 28 februarie - accident rutier cu o mașină implicată, pe raza localității Chibed, au intervenit pompierii militari de la Punctul de lucru Sovata și Detașamentul Târgu-Mureș, trei echipaje medicale și elicopterul SMURD.

Luni, 1 martie - accident rutier cu un autoturism răsturnat pe E60, între municipiul Sighișoara și localitatea Albești; au executat misiunea de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Din fericire, nu au fost victime.

Tot luni, la un accident rutier produs la ieșire din localitatea Sângeorgiu de Mureș, au executat misiunea PSI pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Nu au fost victime încarcerate.

Marți, 2 martie - accident între două autoturisme pe raza localității Vânători; au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara, iar miercuri 3 martie, aceștia au intervenit la un accident pe raza localității Saschiz.

ISU “Horea” al județului Mureș reamintește tuturor cetățenilor că numărul unic 112 este destinat exclusiv apelurilor de urgență! (I.S.)

Lasă un comentariu