NAGY ZSIGMOND RĂMÂNE SUBPREFECTUL JUDEȚULUI MUREȘ

Distribuie pe:

În sesiunea de miercuri, guvernul a hotărât numirea a nouă subprefecți recomandați de UDMR, după ce au aprobat și numirea prefecților UDMR în patru județe.

Nagy Zsigmond, subprefectul județului Mureș îndeplinește atribuțiile de subprefect din august 2014, iar UDMR Mureș a considerat oportună să îi încredințeze din nou această sarcină. Și-a depus jurământul de demnitate publică numită politic, pe 4 martie. Acest lucru a fost necesar pentru că la propunerea UDMR, s-a modificat Codul Administrativ, iar funcțiile de prefect și subprefect au trecut din categoria înalților funcționari publici la cea de demnitate publică.

“Dorim să continuăm munca pe care am început-o. A fost o muncă vizibilă, care a dat rezultate, iar noi vom continua să o intensificăm. În acest context, am dori ca fiecare dezvoltare deja începută, care o vizează, să aibă continuitate. Ca subprefect, pot asigura mai mult ajutor primarilor noștri, iar relația politică poate deveni mai strânsă. Vedem deja rezultatele, dar mai sunt multe de făcut pentru a ne îndeplini obiectivele. Continuăm munca!”- a declarat Nagy Zsigmond.

Subprefectul urmărește să îndeplinească atribuțiile sale în limita legii. După cum se știe, prefecturile sunt subordonate Ministerului Afacerilor Interne, iar în această structură, funcționarea instituției este coordonată de către Direcția Generală pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului.

 

               

 

Lasă un comentariu