ASTĂZI E DESPRE TINE, BĂRBATULE!

Distribuie pe:

Azi e despre tine, tu cel care ai un rol important în viața noastră, a femeilor. Tu, tatăl, bunicul, fratele, fiul, prietenul, soțul... Tu, Bărbatul, la care noi, în adolescență, visăm, care uneori ne împlinești visurile, alteori ni le distrugi. Tu, cel de care ne îndrăgostim, tu cel care ne ridici în slăvi și, uneori, dai cu noi de pământ. Tu, care vrei să fii și copil și bărbat, tu, care uneori dorești să fii alintat, răsfățat ca la mama acasă, alteori preiei frâiele destinelor noastre comune și conduci, cu măiestrie, spre... ceea ce ne dorim, ne împlinești ca femei iubite, ca mame... Despre tine nu prea au scris poeții, în schimb te iubește Femeia. Femeia mamă, Femeia, iubită, Femeia fiică..., iar tu iubești Femeia. Femeia ca un tot, într-adevăr foarte complex și întortocheat, va sta alături de tine, atâta timp cât tu, ca Bărbat, o vei completa. Deci există premizele unei relații aproape perfecte. Toate acestea, în cazul în care tu ajungi să te hotărăști ce vrei să fii pentru femeia ta: copil sau bărbat, partener sau stăpân, sprijin sau balast? Tu, ca Bărbat, știi foarte bine când ești iubit, pentru că, pe noi, femeile, gesturile, faptele, vorbele, zâmbetul și lacrima ne trădează. Acela e momentul în care trebuie să decizi rolul tău în viața Femeii. Nu trezi iubirea în inima unei femei, dacă nu ai intenția de a o iubi. E lașitate!

Fii iubitul, soțul, prietenul ei cel mai bun. Las-o să te iubească așa cum știe ea mai frumos, iubește-o, respect-o sau.... las-o să plece. Clădește alături de ea, nu o ține pe loc sau, mai rău, nu o distruge. Este absolut normal să ai aceleași așteptări din partea ei, Femeia. Dacă nu te simți iubit, prețuit, respectat.... pleacă. O altă Femeie va simți pentru tine toate acestea, vei simți că e Femeia potrivită, cea care te va iubi, îngriji și respecta și cu burtică, și cu chelie, cu tot sforăitul și meciurile cu prietenii.

Bărbate, Femeia a schimbat istorii, a clădit și distrus imperii și, totuși, în toată gloria și splendoarea ei, a căutat dragostea la tine, a iubit și a plâns cu disperare după o vorbă de-a ta, după un gest plin de iubirea ta și s-a făcut mică în brațele tale. E complicat și, totuși, atât de frumos. Femeia, pur și simplu iubește un Bărbat. În cel mai complex, dedicat și chiar puțin egoist mod. Total sau deloc! În momentul în care iubindu-te, se va simți iubită de tine, tu vei deveni prioritar pentru ea. Iubește-o, respect-o, ocrotește-o și rămâi Bărbatul care este sprijinul, puterea și iubirea ei.

Lasă un comentariu