O NOUĂ ESCROCHERIE - ATESTAREA NOBILIARĂ!

Distribuie pe:

Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) avertizează cu privire la o tentativă de înșelătorie făcută în numele instituției, după ce oficialii muzeului au constatat că o persoană cere sume de bani în schimbul acordării unor documente care ar atesta apartenența la o familie nobiliară, inclusiv dreptul de a revendica o moștenire.

“Ne-a fost semnalată existența unei scrisori cu conținut îndoielnic, în care o persoană ce pretinde a fi angajată a unei așa-zise instituții subordonate muzeului (Arhivele Naționale ale Nobilimii Românești) promite destinatarului, contra unei sume de bani, înlesnirea obținerii unor documente care atestă apartenența la o familie nobiliară și dreptul de a revendica o moștenire.

Menționăm ferm faptul că Muzeul Național de Istorie a României nu are nicio legătură cu această persoană, nu are în componență sau în subordine o asemenea entitate și nu încurajează astfel de practici.

Dimpotrivă, rugăm cetățenii să nu dea curs acestei scrisori prin care se solicită bani în numele muzeului și să se adreseze urgent autorităților abilitate prin lege să soluționeze un astfel de caz.

Vă mulțumim!”, atenționează MNIR, într-un comunicat de presă. (L.P.)

Lasă un comentariu