CAMPANIE DE INFORMARE AZOMUREȘ

Distribuie pe:

Din data de 10 martie va începe distribuția unui material de informare destinat comunității locale, cu detalii despre activitatea de pe platforma industrială Azomureș. Compania a conceput acest material pentru a informa comunitatea locală despre activitățile care se derulează aici, despre riscurile ce pot apărea într-o situație de urgență și despre măsurile ce pot fi luate de cetățeni în astfel de cazuri. Materialul informativ sub forma unei broșuri, este realizat în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș.

În ultimii ani, Azomureș a investit sume importante de bani, peste 250 de milioane de Euro, în modernizarea instalațiilor de producție. Drept consecință, Azomureș respectă reglementările de europene de mediu. Rezultatele sunt în acest moment evidente, iar monitorizările autorităților și cele independente arată o îmbunătățire semnificativă a impactului pe care îl avem asupra mediului înconjurător față de 2012. Investițiile au asigurat, pe de altă parte, o mai mare fiabilitate în operarea echipamentelor și  oferă un grad de siguranță ridicat. Sunt disponibile sisteme avansate de alertă și funcții de declanșare independente de factorul uman pentru a preveni funcționarea în afara parametrilor normali. În același timp, s-a investit în profesionalizarea oamenilor care lucrează pe platformă, pentru a reduce la minim eroarea umană în procesele de producție. Siguranța este prioritatea Azomureș!  

Astăzi, pe platforma Azomureș lucrează 2500 de persoane dedicate siguranței lor și familiilor lor, dar și comunității locale. Tuturor, le este oferit suportul tehnic de care au nevoie pentru a începe și a încheia ziua de muncă în deplină siguranță. Prioritatea companiei este SIGURANȚA. A angajaților, a instalațiilor și a comunității locale. 

Broșura de informare, însoțită de o scrisoare explicativă în limba română și maghiară, va distribuită în toate cutiile poștale din Târgu Mureș, Cristești și Sâncraiul de Mureș. Materialul de informare este disponibil și pe site www.azomures.com, în limbile română, maghiară și engleză.

Lasă un comentariu