S-A PRELUNGIT STAREA DE ALERTĂ

Distribuie pe:

Guvernul a aprobat, miercuri, prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, cea mai importantă măsură fiind cea referitoare la restricția privind circulația pe timp de noapte începând cu ora 22.00, față de 23.00, cât era până acum. Șeful Executivului a explicat că modificarea orei privind restricția referitoare la deplasarea în afara domiciliului a ținut cont, în primul rând, de măsurile adoptate de alte state europene.

 “În primul rând, ne-am uitat la ce fac celelalte țări și una dintre primele măsuri pe care toate țările o iau este aceea de a reduce timpul de circulație pe durata nopții. Este o măsură care a funcționat. (...). Și în România, în momentul în care am implementat-o, a avut succes. Vom vedea cum va evolua”, a spus Cîțu, citat de agerpres.ro.

Decizia privind prelungirea stării de alertă a avut la bază o hotărâre a CNSU, adoptată tot miercuri, prin care s-a propus ca acest lucru să intre în vigoare cu data de 14 martie, iar în privința restricției de deplasare în afara locuinței, CNSU a propus intervalul orar 22.00-5.00.

 

                                                                                                                

Lasă un comentariu