MODALITĂȚI SIMPLE DE PLATĂ A SERVICIILOR AQUASERV

Distribuie pe:

Compania AQUASERV S.A. aduce la cunoștința clienților săi că programul Casieriei din Târgu Mureș, str. Kos Karoly nr. 1, se va modifica începând cu data de 22.03.2021, astfel:

PROGRAM ÎNCASĂRI

* LUNI - JOI - 10.00 - 14.00.

* VINERI - 10.00 - 13.30.

În ultima perioadă Compania AQUASERV S.A. a pus la dispoziția clienților săi modalități simple, sigure și rapide de achitare a serviciilor de apă și canalizare.

Parteneriatele cu PayPoint, Payzone și Mobile Distribution, operatori de plăți cu rețele extinse, reprezintă unele dintre facilitățile oferite în acest sens. Clienții își pot plăti facturile de apă extrem de simplu și rapid, în oricare din magazinele cu sigla PayPoint, Payzone sau Centru de plăți Un-doi din toată țara.

Pentru a plăti o factură, clienții trebuie doar să se prezinte cu aceasta la cel mai apropiat magazin care are una dintre cele trei sigle și să comunice vânzătorului ce tip de plată dorește să efectueze. După scanarea codului de bare de pe factură, vânzătorul încasează banii în numerar și eliberează o chitanță cu toate detaliile tranzacției (data plății, suma, locația, furnizorul etc.). Consumatorii nu sunt condiționați de achiziționarea unor articole din magazine și nu există comisioane pentru tranzacționări, serviciul fiind gratuit și se adresează clienților deserviți de Compania AQUASERV din Târgu Mureș, Reghin, Sighișoara, Târnăveni, Luduș, Iernut, Cristuru Secuiesc, dar și din 80 de localități rurale din județele Mureș, Harghita și Bistrița Năsăud.

Ca și noutate, în magazinele partenere PayPoint sau Payzone, clienții noștri vor putea efectua plăți fără a fi necesară prezentarea facturii, ci doar pe baza codului de client pe care vor trebui să-l comunice comercianților.

Alternativele de plată sunt multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor. Facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita pe baza facturii emise de Compania AQUASERV, comod și în siguranță, și prin următoarele mijloace:

NUMERAR

* sucursalele Băncii BRD și rețeaua de automate ROBO;

* rețeaua de Ghișee automate (APT) și Mașina funcțională (MFM) a BCR;

* ghișeele Unicredit Bank și Banca Românească;

CARD BANCAR

* Pe site-ul www.aquaserv.ro, accesând contul AquaOnline;

* Multimatele din cadrul self Bank-urilor ING Bank cu ajutorul cardului ING Bank - pe baza facturii emise de Compania AQUASERV S.A.;

* rețeaua de plăți (Facturel) a Băncii Transilvania cu ajutorul cardului BT - pe baza facturii emise de Compania AQUASERV S.A.;

* rețeaua de automate ROBO BRD - pe baza facturii emise de Compania AQUASERV S.A.

MIJLOACE BANCARE CLASICE

Prin ordin de plată tradițional - OP, într-unul din conturile Compania AQUASERV S.A. deschise la:

* ING Bank Tg. Mureș RO92 INGB 0011 0000 2915 8911;

* BRD Tg. Mureș RO41 BRDE 270S V030 8320 2700;

* BCR Tg. Mureș RO20 RNCB 0188 0190 1381 0001;

* Banca Românească Tg. Mureș RO15 BRMA 0330 0331 2950 0000;

* Raiffeisen Bank Tg. Mureș RO45 RZBR 0000 0600 0210 8266;

* Banca Transilvania Tg. Mureș RO74 BTRL 0270 1202 1088 27XX;

* UniCredit Bank Tg. Mureș RO43 BACX 0000 0030 1145 0000;

* Trezoreria Tg. Mureș RO49 TREZ 4765 069X XX00 3180.

Dacă optați pentru plata prin bancă, la achitarea facturilor trebuie să menționați pe ordinal de plată, la rubrica aferentă, obiectului plății: cod client (menționat în partea dreaptă a feței facturii, deasupra tabelului), seria și numărul facturii, numele dvs.

PLATA BANCARĂ ELECTRONICĂ

* Internet Banking, într-unul din conturile precizate anterior;

* Internet Banking, pe bază de șablon la următoarele bănci: BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania;

* Rețeaua ATM a Raiffeisen Bank, cu ajutorul cardului emis de Raiffeisen Bank;

* Multimatele din cadrul Self Bank-urilor ING Bank, cu ajutorul cardului ING;

* Rețeaua automatelor de plată - Facturel a Băncii Transilvania, cu ajutorul cardului emis de Banca Transilvania, pe baza facturii emise de Compania AQUASERV S.A.

Dacă optați pentru plata prin serviciile electronice, la achitarea facturilor trebuie să menționați pe ordinul de plată, la la rubrica aferentă, obiectului plății: cod client (menționat în partea dreapta a feței facturii, deasupra tabelului), seria și numărul facturii, numele dvs.

DECONTARE AUTOMATĂ        

* Direct Debit, la Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, BRD.

Informațiile privind modalitățile de plată sunt disponibile și pe versoul facturilor. Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul nostru www.aquaserv.ro, secțiunea Clienți - Plata serviciilor, sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0265 208.800.

 

Lasă un comentariu