PESTE 150 DE MAȘINI RETRO, ELECTRICE ȘI HIBRID POT FI ADMIRATE LA SHOPPING CITY TÂRGU-MUREȘ, ÎN CADRUL PARADEI “RETRO ȘI ELECTRO”

Distribuie pe:

Târgu-Mureș, 16 martie 2020 - Pe 20 și 21 martie, toți pasionații de mașini sunt invitați la Shopping City Târgu-Mureș, pentru a admira o selecție impresionantă de automobile retro, electrice și hibrid la Parada “Retro și Electro”. Nostalgicii se vor bucura să descopere 150 de mașini din vremurile de altădată, dar și 11 modele ale celor mai moderne și eco-friendly mărci de automobile. Evenimentul se va desfășura în parcarea superioară a centrului comercial, în condiții de maximă siguranță. Mai mult, organizatorii au pregătit tombole și surprize speciale pentru participanți.

Parada mașinilor retro reunește 150 de modele

Cele 150 de mașini retro vor participa începând de sâmbătă, 20 martie, ora 12.00, la o paradă specială, organizată în parcarea Shopping City Târgu-Mureș. Mașinile vor fi împărțite în 3 categorii (retro, tunning și hobby), iar amatorii vor putea recunoaște modele precum Volkswagen Beetle, Volkswagen T1 (anii 1960), BMW 850 (anii 1990) și multe altele. Cele mai frumoase mașini vor primi distincții din partea organizatorilor, iar la finalul zilei de sâmbătă, vor putea fi văzute și pe străzile din Târgu-Mureș. Duminică, pe 21 martie, automobilele vor reveni în parcarea centrului comercial, urmând să participe, începând cu orele 12.00, la Road Rally 2021.

Expoziție cu cele mai populare mărci de mașini electrice și hibrid

Șoferii aflați în căutarea unor soluții prietenoase cu mediul vor putea vedea o selecție bogată de mașini electrice și hibrid, apreciate pentru emisiile reduse de carbon și experiența unică de condus. Renault va prezenta cunoscutul model electric Zoe, dar și Clio Hybrid și Kaptur (cu conectare la priză). Variantele plug in de Skoda Superb și Octavia vor fi și ele prezente la expoziție. Nu vor lipsi nici senzațiile Volkswagen ID.3 și e-up!, alături de Audi e-Tron și Nissan Leaf, toate aceste fiind electrice. Cei dornici de aventură vor descoperi modelul Ford Explorer Plug-in, iar Mercedes va fi pregătit să întoarcă toate privirile prin lux și eleganță. Expoziția poate fi vizitată începând de sâmbătă (20 martie), ora 12.00, până duminică (21 martie), la ora 19.00. Vizitatorii vor avea ocazia să participe la o tombolă organizată de Skoda și de a profita de prețurile speciale oferite de Aliat AMS.

Trei stații de încărcare pentru vehiculele electrice, disponibile la Shopping City Târgu-Mureș

Shopping City Târgu-Mureș susține soluțiile de transport eco friendly și pune la dispoziția vizitatorilor trei stații de încărcare pentru vehiculele electrice. Stațiile de încărcare au fost instalate de către partenerii Renovatio, Evo Connect și EnelX și au o capacitate de încărcare pentru 12 mașini. Printre acestea, se numără și prima stație de încărcare ultra-rapidă de 150 kW din România, inaugurată anul trecut la Shopping City Târgu-Mureș. Inițiativa face parte din platforma de responsabilitate socială #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună), ce reprezintă angajamentul centrului comercial la nivel de grup pentru susținerea și dezvoltarea comunităților. Aceasta reunește toate inițiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului.

Programul detaliat al Paradei “Retro și Electro” poate fi consultat mai jos:

20 MARTIE

12.00 - Sosire mașini retro

14.00 - Jurizare mașini retro

16.00 - Acordare premii

18.30 - Plecare mașini retro pe traseu

21 MARTIE

10.00-12.00 - Adunare mașini retro

12.00 -13.30 - Plecare mașini Retro în Road Rally

19.00 - Încheiere eveniment

 

Lasă un comentariu