PROTOCOL DE COLABORARE ÎNTRE AGENȚIA NAȚIONALĂ ANTIDROG ȘI INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN MUREȘ, ACTIVITĂȚI DE REDUCERE A CERERII DE DROGURI ÎN MEDIUL ȘCOLAR

Distribuie pe:

Agenția Națională Antidrog, prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (C.R.P.E.C.A.) Târgu-Mureș, și Inspectoratul Școlar Județean Mureș au definitivat și semnat un nou protocol de colaborare în vederea desfășurării de activități în comun, în domeniul reducerii cererii de droguri. Documentul a fost semnat la sediul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, de coordonatorul C.R.P.E.C.A. Târgu-Mureș și Inspectorul Școlar General - prof. Sabin Gavril PĂȘCAN.

Prin intermediul acestuia, urmează ca Agenția Națională Antidrog să desfășoare activități de reducere a cererii de droguri în mediul școlar (activități de prevenire a consumului de droguri și activități de asistență integrată a consumatorilor), iar Inspectoratul Școlar Județean Mureș urmează să sprijine desfășurarea activităților ce țin de rolul Agenției, de coordonator național al politicilor în domeniul prevenirii și combaterii traficului și consumului ilicit de droguri și al asistenței integrate a consumatorilor, prin aceea că vor asigura sprijinul în desfășurarea de către specialiștii C.P.E.C.A. Mureș a activităților specifice în mediul școlar, vor desfășura activități de prevenire a consumului de droguri, prin intermediul cadrelor didactice, în urma instruirii acestora de către specialiștii C.P.E.C.A. Mureș, a subliniat Ion Aleodor Roman, coordonatorul C.P.E.C.A. Mureș.

 

Lasă un comentariu