DRAG DE ROMÂNIA...

Distribuie pe:

Edouard Coeugniet, medic român faimos în străinătate, se întoarce în țară pentru semenii lui. Medic Primar în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, Master of Science și Profesor la Universitatea din Montreal.

Cu toții știm că, în ultimii ani, România se confruntă cu un fenomen de amploare și anume tot mai mulți medici se hotărăsc să părăsească spitalele din țară pentru a-și construi o carieră în centrele din străinătate, din motive financiare sau de altă natură. Cu toate acestea, din fericire, există și excepții, din ce în ce mai multe, care ne demonstrează contrariul. Edouard Coeugniet, unul dintre cei mai apreciați chirurgi de origini române de peste hotare, s-a întors în țară și va profesa în Clinica Zetta, un centru de excelență în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă.

Născut în România, Edouard Coeugniet a studiat la Facultatea de Medicină din cadrul Universității “Wilhelm Münster”, din Germania, apoi și în Franța, la Paris, în Toulouse și în Grenoble, reușind să devină Medic Primar în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, Master of Science și Profesor la Universitatea din Montreal.

Lasă un comentariu