DIN 8 APRILIE, VAGOANE DE DORMIT ȘI CUȘETE, PE TIMP DE ZI!

Distribuie pe:

Pentru a crește confortul pasagerilor, CFR Călători anunță introducerea unui nou serviciu, începând cu 8 aprilie 2021, și anume vagoane de dormit sau vagoane cușetă în compunerea trenurilor de lung parcurs, cu circulație pe timp de zi, și cu ofertă de preț specială.

În prima etapă, aceste vagoane vor fi introduse pe rutele Iași - Timișoara și retur, și București Nord - Baia Mare și retur.

O zi câștigată

“Fiind tot timpul atenți la ceea ce ne spun călătorii noștri, am considerat că trebuie să le oferim încă un produs nou. Ce ați zice dacă, la călătoriile lungi pe timp de zi, ați avea un compartiment la vagon de dormit doar pentru dumneavoastră? Să vă puteți odihni câteva ore într-un pat confortabil, să citiți ultima carte cumpărată, să puteți lucra la laptop, să puteți vorbi la telefon sau să puteți face videoconferințe fără a fi deranjat sau, pur și simplu, să discutați cu partenerul cât vreți dumneavoastră?

Toate acestea sunt posibile dacă alegeți oferta noastră - un compartiment, pe timp de zi, la vagonul de dormit și vă asigurăm că veți ajunge la destinație mai odihnit decât ați plecat, cu multe lucruri bune bifate, câștigând o zi pe care cu orice alt mijloc de transport, ați fi pierdut-o.

Pe durata pandemiei, CFR Călători oferă spațiile cele mai mari pe care le are natural trenul, incomparabile cu orice alt mijloc  de transport. Cabina rezervată vă garantează un spațiu exclusiv și pregătit cu grijă, care să vă facă plăcută călătoria”, a declarat Dan M. Costescu, director general CFR Călători.

Program trenuri

Vagoanele de dormit vor circula în compunerea trenurilor IR 1745/ RE 4005 București Nord (plecare ora 6:00) - Cluj-Napoca (sosire 15:24/ plecare 15:44) - Baia Mare (sosire 20:00), și RE 4006/ IR 1746 Baia Mare (plecare ora 05:40) - Cluj-Napoca (sosire 09:47/ plecare 09:57) - București Nord (sosire 19:41).

Vagoanele cușetă vor circula în compunerea trenurilor IR 1833 Iași (plecare ora 06:05) - Cluj-Napoca (sosire 14:58/ plecare 15:29) - Timișoara Nord (sosire ora 21:58), și IR 1834 Timișoara Nord (plecare ora 06:49) - Cluj-Napoca (sosire 12:43/ plecare 12:58) - Iași (sosire ora 21:46).

Facilități

Oferta la vagon de dormit

- Mai mult confort, cu doar 20 de lei în plus față de tariful achitat în mod obișnuit la călătoria la clasa 1.

La vagonul de dormit cu 2 locuri, costul suplimentului de pat va fi de doar 20 lei, reducerea fiind de 75% pe oricare din relațiile incluse pe ruta București Nord - Baia Mare la trenurile IR 1745/ RE 4005 și RE 4006/ IR 1746.

Oferta la vagon cușetă - În funcție de tipul cușetei, reducerea este de 27% și de 25% din prețul suplimentului de pat. Practic, suplimentul de pat va fi 40 lei și respectiv 30 lei, la trenurile IR 1833 și IR 1834.

Reducerile se aplică începând cu data de 8 aprilie 2021 și nu se cumulează cu alte oferte sau facilități.

Vagoanele de dormit și vagoanele cușetă sunt dotate cu instalații de climatizare și prize electrice.

Serviciul va fi extins ulterior și pe alte rute, în funcție de solicitările călătorilor și de condițiile specifice trenurilor.

Rezervări bilete

Biletele pot fi achiziționate din data de 7 aprilie 2021, pe mai multe căi. Online (de pe cfrcalatori.ro), de la automatele de vânzare bilete din gări, direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la numărul 0219521 - INFO CFR (trafic intern).

*

“Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor - stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare”, mai precizează CFR Călatori. (L.P.)

 

 

 

Lasă un comentariu