ÎMPREUNĂ O SĂ CURĂȚĂM! - CONSILIUL JUDEȚEAN MUREȘ SE ALĂTURĂ ACȚIUNII DE CURĂȚENIE INIȚIATĂ DE RADIO TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Consiliul Județean Mureș se alătură acțiunii de strângere a deșeurilor, organizată de Radio Târgu-Mureș. Consiliul Județean va participa la evenimentul care va avea loc pe 17 aprilie, cu un cort propriu și cu voluntari. În cortul amplasat sub podul Mureșul, lângă Piața de Vechituri, vor fi reprezentate și instituțiile subordonate participante, și anume Asociația Visit Mureș, ADI Ecolect, Salvamont-Salvaspeo Mureș.

Anul acesta vom strânge deșeurile în mod selectiv: în sacii colorați vom strânge peturile, în cei negrii se vor strânge celelalte deșeuri. Îi rugăm pe această cale pe participanții care locuiesc în aproprierea cortului Consiliului Județean Mureș să se adune acolo, iar după ce au primit sacii pentru deșeuri și mănușile de cauciuc, pot porni la curățenie. Sacii umpluți nu se adună într-un singur loc, ci se vor preda la punctul de colectare cel mai apropriat, de unde vor fi transportați.

Rugăm toți participanții să respecte dispozițiile de protecție sanitară aflate în vigoare: este obligatorie purtarea măștii și respectarea distanței prescrise.

Lasă un comentariu