HOROSCOPUL LUNII APRILIE 2021

Distribuie pe:

Astrologica.ro ne promite că, în luna aprilie 2021, astrele ne aduc multă energie pozitivă, poftă de viață, dorință de libertate și de iubire. Fiecare zodie primește o influență aparte, porțile succesului se deschid, iar relațiile devin mai profunde.

 

Berbec - Nativii Berbec se bucură de o perioadă frumoasă, prosperă și romantică. În planul carierei, astrele le aduc noroc, așadar fie se pot muta la un loc de muncă mai bine plătit, fie semnează noi contracte sau parteneriate care le vor aduce un plus financiar în viitorul apropiat. Este indicat să nu amânați nicio treabă pe care o aveți de făcut, căci fix din zona perseverenței apar și oportunitățile, așadar nu lăsați pe mâine ce puteți face azi.

În plan sentimental, nativii sunt romantici, cuceritori și atenți în relația de cuplu. Cei singuri au șansă mare de a atrage o peroană interesantă în viața lor, alături de care să construiască o relație serioasă. Cei implicați deja într-o relație vor căuta să petreacă mai mult timp alături de partener, să organizeze mici momente de relaxare în doi și să comunice eficient, astfel încât să rezolve o parte dintre blocajele care au apărut în cuplu.

 

Taur - Sexualitatea Taurilor primește un puternic impuls astral, astfel că nativii vor deveni un magnet pentru sexul opus. În plus, interesul pentru propria imagine este susținut astral în această perioadă, astfel că nativii pot fi mai atenți, atât la stilul de viață, la alimentație și sport, cât și la stilul vestimentar, pe care vor dori să îl îmbunătățească. Sunt mai veseli și mai optimiști decât de obicei, ceea ce îi va face o prezență și mai plăcută între prieteni, dar și la locul de muncă.

Așadar, pot avansa în funcție sau își pot întâlni sufletul pereche. Cei implicati deja într-o relație pot să se bucure de mai mult timp alături de partenerul de viață, de mici excursii sau evenimente la care participă împreună și reușesc astfel să iasă din rutină.

 

Gemeni - În această lună, când natura prinde viață, o parte din neajunsurile sau nemulțumirile Gemenilor devin și mai evidente, astfel că toate acestea le pot crea sentimente contradictorii, impulsivitate și nervozitate. Cel mai bine este să încerce să identifice nemulțumirile pe care le au și să realizeze un plan sincer de rezolvare, cu resursele de care dispun.

În ceea ce privește relațiile, comunicarea poate fi ușor afectată în această lună, astfel că se pot certa cu partenerul de viață. Adoptarea unor metode de relaxare și de evitare a stresului poate fi de ajutor.

 

Rac - Luna aprilie le aduce nativilor Rac energie, creativitate și putere de muncă. Reușesc să depășească toate obstacolele pe care le întâlnesc la muncă, găsesc cele mai bune soluții și pot obține chiar o promovare. Cu toate acestea, Racii se află în căutarea unui echilibru la locul de muncă, astfel încât să le aducă siguranță financiară, dar totodată să se afle într-un domeniu care le place, unde simt că se pot dezvolta, că pot evolua. De aceea, în paralel, este posibil ca nativii să deschidă o afacere sau să înceapă unele cursuri.

În relație, nativii sunt concentrați pe rezolvarea unor probleme mai vechi, urmărind confortul în cămin, armonia și romantismul. Cei singuri pot întâlni o persoană interesantă, însă nu se vor grăbi să înceapă o relație.

 

Leu - Nativii Leu își vor dori libertate, timp pentru ei și pentru cei dragi, dar și dispariția obligațiilor și restanțelor pe care le au. Evident că toate acestea nu pot fi posibile la modul ideal, însă chiar și așa, aceasta este direcția în care se vor îndrepta nativii. Așadar, Leii își vor organiza timpul liber astfel încât să se simtă răsfățați, să călătorească, să își viziteze prietenii și familia, să se bucure de activități și jocuri împreună cu copiii. Este o perioadă în care nativii vor evolua emoțional și spiritual și își vor îmbunătăți considerabil calitatea vieții.

În plan profesional, vor exista presiuni, blocaje și tot felul de situații neprevăzute, însă nativii vor încerca să le rezolve fără să pună totul la suflet. Nativii singuri pot întâlni o persoană interesantă, pot atrage legături amoroase de scurtă durată, însă nu se vor avânta în relații serioase cu ușurință, căutând armonie și atașament profund.

 

Fecioară - Nativii Fecioară traversează o perioadă plină de neprevăzut. În planul carierei, se descurcă excelent, pot semna noi contracte sau parteneriate, au rezultate cel puțin bune și se fac cu ușurință remarcați. Comunică excelent, sunt creativi și au putere de muncă, de concentrare și memorare. Sunt favorizate și examenele sau înscrierile la noi cursuri de specializare.

În plan sentimental, se vor simți în mijlocul neprevăzutului, căci relația lor va fi când furtunoasă, când armonioasă. Vor încerca să evite certurile și să mențină echilibrul din cuplu. Cei singuri se pot îndrăgosti nebunește, dar vor avea nevoie să treacă totul prin filtrul minții.

 

Balanță - În această lună, astrele aduc armonie și echilibru pentru nativii Balanță. Mai mult de atât, aceștia vor avea noroc, iar unele dintre dorințele lor se pot împlini. Au noroc financiar și în carieră, pot avansa la locul de muncă, pot semna noi contracte care să le aducă un plus financiar.

În plan sentimental, aceștia își doresc să petreacă mai mult timp alături de cei dragi, dar totodată să se distreze și să călătorească. Așadar, pot plănui concedii, pot organiza mici escapade de weekend sau pur și simplu o ieșire în natură. Au nevoie de mai multă relaxare și deconectare, au nevoie să iasă din rutină.

 

Scorpion - Este o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional și energetic. Nativii Scorpion vor avea multe activități neprevăzute, mult de muncă și, spre finalul lunii, se pot simți epuizați. Cu o bună organizare, pot traversa cu bine această perioadă. Au nevoie de mai multe momente de relaxare. Chiar și o mică ieșire într-un weekend le poate face bine.

În plan sentimental, vor fi ușor agitați, de aceea pot isca diverse certuri cu partenerul de viață sau cu familia. Poate că unele probleme de cuplu pot suporta amânare până ce astrele se vor mai liniști și veți reveni la ritmul vostru de dinainte.

 

Săgetător - Nativii Săgetător se pot simți nehotărâți la începutul acestei luni ori, chiar dacă au luat o hotărâre, simt că nu au încă puterea sau resursele de a o urma. Provocările pe care le înfruntă par a fi legate în special de familie, însă, cu cât își ascultă mai mult intuiția, oricât de greu ar fi, cu atât se îndreaptă spre direcția bună în viața lor. În tot cazul, vor fi destul de tulburați emoțional. Cei singuri nu se simt pregătiți să intre într-o relație, sunt concentrați pe alte domenii din viața lor, pe care le consideră prioritare acum.

În plan profesional, nativii Săgetător se descurcă bine, lucrurile par să își păstreze ritmul, fără situații neprevăzute sau conflicte.

 

Capricorn - Este o perioadă propice proiectelor, parteneriatelor și chiar creșterii în afaceri. Nativii primesc oportunități financiare, se fac remarcați cu ușurință și își conturează autoritatea. Chiar dacă se pot simți obosiți, totuși, se vor organiza suficient de bine pentru a evita oboseala extremă și epuizarea, găsind timp și pentru ei.

În viața personală, vor încerca să își surprindă partenerul de viață cu mici gesturi romantice, cu mici ieșiri, dorind să iasă din rutină și să scrie amintiri frumoase alături de cei dragi. De asemenea, își pot vizita membrii familiei și prietenii pe care nu i-au mai văzut de multă vreme.

 

Vărsător - Luna aprilie seamănă cu o furtună pentru nativii Vărsător, venind cu multe situații neprevăzute care necesită rezolvare din partea acestora. Așadar, fie va fi nevoie de ei în familie, fie trebuie să ajute un prieten sau se ivesc cheltuieli financiare mari, neprevăzute, care nu făceau parte din planul lor bugetar. Toate acestea le vor da insomnii, le vor produce agitație și îi determină să își revizuiască planurile pe termen scurt și lung. Unii dintre aceștia trebuie să își schimbe prioritățile stabilite pentru acest an. Cu o bună organizare, se pot îndrepta către rezolvarea tuturor acestor provocări, cu condiția să rămână perseverenți și să nu lase pe mâine ce pot face azi.

În ceea ce privește relația de cuplu, vor simți nevoia de a se implica mai mult, dar este posibil să se simtă prea obosiți pentru a o face. O bună comunicare cu cel drag îi poate atrage susținerea, astfel încât să nu apară tensiuni în cuplu.

 

Pești - Ca și în cazul zodiei precedente, luna aprilie vine cu situații neprevăzute, care necesită cheltuieli neprevăzute. Așadar, este recomandat ca nativii să fie precauți în privința portofelului, căci pentru rezolvarea unor astfel de situații poate fi necesar să epuizeze rezerva financiară pe care o aveau. Cu alte cuvinte, luna aprilie este destinată cumpătării.

În planul relațiilor, nativii comunică excelent și chiar pot fi un sprijin de nădejde pentru partenerul de viață. Relația lor se îmbunătățește, capătă profunzime și apropiere intimă. Este posibil să simtă că fac unele compromisuri, însă cu siguranță au evaluat că toate acestea merită. Nativii singuri pot întâlni o persoană interesantă și, dacă au curajul să facă primul pas, această întâlnire se poate contura într-o relație frumoasă. (L.P.)

Lasă un comentariu