ISU MUREȘ, BRIGADA DE INTERVENȚIE, ÎN ACȚIUNE

Distribuie pe:

În ultimele 24 de ore, până în această dimineață la ora 8.00, pompierii mureșeni au intervenit la 58 de intervenții, din care - trei accidente rutiere, trei alte situații de urgență și 52 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Accidente rutiere:

* La Hădăreni

- În jurul orei 15.00, pompierii mureșeni au fost solicitați și au intervenit pentru a asigura măsuri de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) în cazul producerii unui accident rutier pe raza localității Hădăreni.

Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș și pompierii din cadrul SVSU Luduș. Ajunși la locul solicitat, aceștia au constatat că un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un gard, în interior se aflau cinci persoane (trei adulți și doi copii), aceștia s-au auto-evacuat. În urma impactului, un adult a necesitat îngrijiri medicale. Victima a fost preluată și transportată la CPU Luduș de către echipajul SMURD aflat la fața locului.

Pe toată durata intervenției, s-a circulat alternativ pe un singur sens de mers.

* La Corunca

- În jurul orei 15.35, pompierii mureșeni au fost solicitați și au intervenit în cazul producerii unui accident rutier pe raza localității Corunca.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Odată ajunși la locul intervenției, aceștia au constatat că este vorba despre un accident rutier produs între un autoturism și un camion. În urma impactului o persoană de sex feminin a rămas încarcerată. Salvatorii au intervenit de îndată pentru extragerea victimei, aceasta fiind conștientă și cooperantă. Imediat ce a fost scoasă din autoturism, victima a fost preluată și transportată la UPU SMURD Târgu-Mureș cu ambulanța SAJ.

* La Berghia

- În jurul orei 21.15, pompierii mureșeni au fost solicitați și au intervenit pentru a asigura măsuri PSI în cazul producerii unui accident rutier pe raza localității Berghia.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Aceștia, ajunși la locul intervenției, au constatat că este vorba despre un autoturism ieșit în afara părții carosabile. În urma impactului o persoană de sex masculin, de aproximativ 20 de ani, a rămas încarcerată. Salvatorii au trecut de îndată la aplicarea măsurilor de descarcerare și extragere a victimei. Imediat după extragere, victima de cod galben a fost preluată și transportată la UPU SMURD Târgu-Mureș, de către echipajul SMURD aflat la fața locului.

Pe toată durata intervenției, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Lasă un comentariu