CENTRUL DE VACCINARE “VICTORIA TÂRNĂVENI”, LA ÎNĂLȚIMEA EXIGENȚELOR

Distribuie pe:

Primăria municipiului Târnăveni, la inițiativa nemijlocită a primarului Sorin Megheșan, alături de cadre medicale la nivel de oraș, au organizat la modul impecabil “Centrul de Vaccinare Victoria”. Spațiu adecvat, comod, estetic și atrăgător, aparatură și mobilier. Personal empatic, conștiincios și competent, deosebit de amabil și civilizat, foarte atent cu cei programați pentru vaccinare.

Centrul de Vaccinare Victoria, condus de doamna doctor Mihaela Onose, deservește municipiul Târnăveni, localitățile învecinate, și nu numai. Peste 5.500 de persoane au fost vaccinate de la debutul campaniei în cadrul etapei I și a II-a din strategia de vaccinare împotriva COVID-19. Vaccinările continuă, inclusiv administrarea dozelor pentru rapel. Managementul Centrului de vaccinare, cu sprijinul direct al Primăriei, depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura maniera în care să nu agraveze răspândirea pandemiei. Medicii, asistentele și înregistratorii medicali încearcă să smulgă din infernul pandemiei COVID-19 coșmarul și afecțiunile acestuia, pericolul de a nu ajunge la Terapie Intensivă, în spitale cu gândaci roșii ce bântuie ca stafiile printre unele dintre acestea.

Măsurile primarului din Târnăveni sunt clare, pentru protejarea împotriva pandemiei - înțelegerea clară asupra responsabilităților și obligațiilor care incumbă respectarea prevederilor legale în vigoare, inclusiv cele adoptate în regim de urgență. Primarul Sorin Megheșan asigură informarea periodică într-o manieră proactivă și din surse oficiale, cu privire la orice modificări legislative, pentru a asigura că întreprinde toate acțiunile operaționale pentru combaterea COVID-19. Conducerea Spitalului “Gheorghe Marinescu” și Policlinica Târnăveni transmit că vor depune toate eforturile pentru a asigura accesul bolnavilor la Servicii medicale de calitate.

În această perioadă este important să fim cu toții conștienți că ține doar de noi să limităm răspândirea acestei maladii ucigătoare prin acțiuni responsabile, prin grija față de familie, prieteni, colegi și cunoștințe, prin respectarea recomandărilor specialiștilor și normelor impuse atât de Autoritățile Centrale, cât și de către cele locale. Cred că vaccinarea este singura soluție care ar putea duce într-un final la stoparea pandemiei și întoarcerea la o viață normală. Împreună cu soția ne-am vaccinat la acest Centru de Vaccinare și am rămas profund impresionați la ceea ce am văzut: organizare perfectă, ambianță și amabilitate fără reproș, îndrumare și mai ales respectul pentru pacienți.

Deosebite FELICITĂRI organizatorilor, Centrului de Vaccinare, personalului de deservire, prin excelență personalului medical.

 

Lasă un comentariu