FAMILIA POTRIVITĂ, LA LOCUL POTRIVIT

În data de 14 aprilie, în jurul orei 21.15, colegul nostru, plutonier adjutant COCIȘ Ioan, împreună cu familia lui mergând în drum spre casă, pe raza localității Berghia au văzut o mașină izbită într-un cap de pod, blocată în șanț, din care ieșeau aburi.

Ioan a oprit imediat pe dreapta și din instinct profesional a făcut o recunoaștere rapidă a autoturismului avariat. În interiorul acestuia a identificat o persoană încarcerată și inconștientă. Colegul nostru a trecut de îndată la treabă, a deconectat bornele bateriei de la autoturism pentru a împiedica un eventual incendiu, timp în care a rugat-o pe soția lui să sune la 112 pentru a anunța evenimentul și a solicita echipajele de intervenție. Salvatorul a intrat în autoturism și a acordat primul ajutor persoanei încarcerate, victima, un tânăr de 26 de ani, inconștient la momentul respectiv. Până la sosirea forțelor de intervenție, Ioan a stabilizat victima, a reușit să o trezească din leșin și a menținut-o în stare de bine pentru a nu-și pierde cunoștința din nou.

În cel mai scurt timp posibil, la fața locului au ajuns pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș, aceștia au intervenit imediat pentru extragerea victimei încarcerate, au predat-o echipajului SMURD, după care a fost transportată în stare de conștiență la UPU SMURD Târgu-Mureș.

Colegul nostru, plutonier adjutant COCIȘ Ioan, este comandant de echipaj, acesta își desfășoară activitatea de serviciu la Detașamentul de Pompieri Târgu-Mureș și are o vechime de aproape 14 ani în cadrul ISU Mureș.

Mulțumim Ioan pentru implicarea, devotamentul și seriozitatea de care dai dovadă.

 

Lasă un comentariu