FAMILIA POTRIVITĂ, LA LOCUL POTRIVIT

Distribuie pe:

În data de 14 aprilie, în jurul orei 21.15, colegul nostru, plutonier adjutant COCIȘ Ioan, împreună cu familia lui mergând în drum spre casă, pe raza localității Berghia au văzut o mașină izbită într-un cap de pod, blocată în șanț, din care ieșeau aburi.

Ioan a oprit imediat pe dreapta și din instinct profesional a făcut o recunoaștere rapidă a autoturismului avariat. În interiorul acestuia a identificat o persoană încarcerată și inconștientă. Colegul nostru a trecut de îndată la treabă, a deconectat bornele bateriei de la autoturism pentru a împiedica un eventual incendiu, timp în care a rugat-o pe soția lui să sune la 112 pentru a anunța evenimentul și a solicita echipajele de intervenție. Salvatorul a intrat în autoturism și a acordat primul ajutor persoanei încarcerate, victima, un tânăr de 26 de ani, inconștient la momentul respectiv. Până la sosirea forțelor de intervenție, Ioan a stabilizat victima, a reușit să o trezească din leșin și a menținut-o în stare de bine pentru a nu-și pierde cunoștința din nou.

În cel mai scurt timp posibil, la fața locului au ajuns pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș, aceștia au intervenit imediat pentru extragerea victimei încarcerate, au predat-o echipajului SMURD, după care a fost transportată în stare de conștiență la UPU SMURD Târgu-Mureș.

Colegul nostru, plutonier adjutant COCIȘ Ioan, este comandant de echipaj, acesta își desfășoară activitatea de serviciu la Detașamentul de Pompieri Târgu-Mureș și are o vechime de aproape 14 ani în cadrul ISU Mureș.

Mulțumim Ioan pentru implicarea, devotamentul și seriozitatea de care dai dovadă.

 

Lasă un comentariu