DE VINĂ SUNT MORȚII!

Distribuie pe:

În România zilelor noastre, de regulă, mortul este de vină, iar justiția și răspunderea celor vinovați rămân iluzii. Rețeta este următoarea, dintr-o culpă a nu se știe cui, niște bieți pacienți tratați pentru Covid-19 și rămași revoltător, inexplicabil, fără supraveghere de specialitate și fără oxigenul vital, mor subit tocmai în unitatea mobilă (tir ATI) la Spitalul „Victor Babeș”, din București, unde presupunem că se purta o „luptă” medicală tocmai pentru a le fi salvate viețile.

Au mai murit recent, tot accidental, alți pacienți prin incendii la Secția de ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, la fel la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Baș” din Capitală. Nu răspunde nimeni, nu se simte nimeni nici vinovat, nici responsabil, nu este găsit responsabilul după ani de cercetări și uneori procese interminabile.

Începe așadar cercetarea Parchetul și urmează mai apoi calvarul familiilor, al rudelor celor decedați, care se vor preumbla ani de zile prin instanță, uneori până la prescrierea faptelor, când aceste cause se finalizează și rămân fără vreun vinovat. Vreți argumente în acest sens? Urmăriți incendiul și Cazul „Colectiv” tergiversat, răsamânat, plimbat procedural, încâlcit prin hățișul tertipurilor avocățești din octombrie 2015. Niciun vinovat clar și definitiv până în prezent...

Trăiască organele de cercetare penală și vivat justiția! Morții sunt de vină!

Atenție, riscați o revoluție cum nu s-a mai văzut!

Incredibil, ce mizerie! Unii politicieni au luat-o cu totul razna în această perioadă, alimentând prin pozițiile lor cu tente autoritariste, totalitariste, în disprețul total al drepturilor și libertăților fundamentale, tocmai conspiraționismul, ocultismul, ezoterismul, neîncrederea anarhică în autoritățile și instituțiile statului. Cum poți măcar să gândești că-i decazi cu forța, prin lege, din drepturile părintești pe părinții care nu sunt de acord cu vaccinarea pe care unii o doresc obligatorie pentru copii.

Eu înțeleg că se află acum în fruntea statului român o mulțime de politicieni, unii care nu au copii, și poate nu pricep această legătură familială sacră și responsabilitatea organică, sufletească, de o forță spirituală invincibilă dintre mamă, tată și copii. Nu vă jucați cu drepturile și libertățile lor fundamentale că riscați o revoltă publică, o revoluție cum nu s-a mai văzut!

V-o spun ca un om rezonabil care este favorabil vaccinării (m-am vaccinat împotriva Covid-19), fiind deschis inovației și descoperirilor științifice, implicit în domeniul sănătății publice, menite a ne proteja și a ne face viața mai bună. Însă, nu pot fi nicidecum de acord cu vaccinarea obligatorie, cu încălcarea drepturilor și libertățilorfundamentale ale omului, cu un stat care-l ia de prost pe cetățean, care îl consideră lipsit de discernământ și îi impune cu de-a sila, prin forță, suveran, ce crede o guvernare efemeră că e mai bine pentru individ și copiii săi. Ba, mai mult, care îl poate decădea din drepturile și responsabilitățile părintești dacă nu se supune autoritarismului, dictaturii statale. Ați înnebunit?!

Într-un astfel de caz, nu mai putem vorbi de democrație și stat de drept, ci se fac pași categorici din nou către totalitarism, dictatură și se poate lăsa cu sânge. Drumul spre iad este pavat cu intenții bune, după cum constata Samuel Johnson.

Lasă un comentariu