PROCURORII DIICOT AU REȚINUT PENTRU 24 DE ORE CINCI INCULPAȚI PENTRU SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNILOR DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC

Distribuie pe:

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism ( DIICOT) - Serviciul Teritorial Târgu-Mureș au reținut cinci inculpați pentru 24 de ore. Ei sunt suspectați de trafic de droguri de risc și mare risc și de deținere de droguri, fără drept.

Conform procurorilor, cei cinci inculpați au început să comercializeze drogurile de risc și mare risc din 2019, pe raza județului Mureș.

Pe 20 aprilie, procurorii DIICOT au efectuat zece percheziții domiciliare. În urma lor au fost ridicate mai multe cantități de droguri de risc, cum ar fi cannabis. Procurorii au găsit muguri, plante și alte resturi vegetale. De asemenea, în urma perchezițiilor au fost ridicate timbre LSD, cocaină și MDMA. În cadrul acțiunii au participat și polițiștii BCCO Târgul-Mureș.

 

TÂRGU-MUREȘ. TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC

Ieri, 22 aprilie, trei dintre cei inculpați vor fi prezentați Tribunalului Mureș. Ei urmează să fie arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

La perchezițiile domiciliare au participat și jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, relatează ardealnews.ro.

Totodată, pe tot parcursul procesului penal, inculpații vor beneficia de toate drepturile și garanțiile pe care Codul de procedură civilă le prevede și prezumția de nevinovăție.

Reamintim că în urma a zece percheziții domiciliare, Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Târgu-Mureș au ridicat mai multe droguri de risc și mare risc de la cinci persoane.

Inculpații au început să comercializeze drogurile de risc și mare risc încă din 2019, persoanelor de pe raza județului Mureș. Trei dintre ei vor fi trimiși în fața judecătorului și urmează să fie arestați pentru 30 de zile.

La acțiunea procurorilor DIICOT au fost mobilizați și jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș. (evz.ro)

Lasă un comentariu