CHIAR NU SE SESIZEAZĂ NIMENI?! E INADMISIBIL!

Distribuie pe:

Dacă mergi pe Autostrada “Transilvania”, pe lotul dintre Târgu-Mureș și Iernut, trebuie să-ți ții fălcile încleștate, altminteri îți clănțănesc dinții ca pe o uliță prăpădită a satului, când mergi cu căruța și riști să-ți muști limba. Ai senzația că tocmai ai făcut pană și trebuie urgent să te refugiezi pe banda de urgență, iar dacă te oprești și vezi că nu e pană, te ia cu panică gândindu-te că autoturismul are vreo defecțiune necunoscută și riști să-ți sară vreo roată din mers.

Nu e însă nicio problemă cu autoturismul, așa te zdruncină o autostradă la nici doi ani de utilizare, aceasta este calitatea lucrărilor. Aici se află banii dumneavoastră.

Cine oare răspunde? Nu se știe. Puteți să-i întrebați pe cei care au efectuat lucrările, pe cei care le-au recepționat, pe cei care s-au pozat la inaugurare cu fast și trebuiau să verifice lucrarea la recepție, apoi în faza de garanție, mai apoi să impună eliminarea deficientelor. Puteți să-l întrebați pe președintele Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc, care transmitea electoral, fălos, din mașina proprie, pe Facebook, fiind cel dintâi care “s-a dat” pe respectivul tronson. Puteți să-i întrebați pe cei de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Ministerul Transporturilor sau pe președintele Klaus Iohannis, cel care a inaugurat cu mare pompă publicitară, anul trecut, cei câțiva kilometri banali ai tronsonului următor Iernut-Chețani. Tot degeaba...

În țara aceasta se fură pe rupte, calitatea lucrărilor efectuate din bani publici este deplorabilă și nu răspunde aproape nimeni.

Lasă un comentariu