SERVICIUL DE SALUBRIZARE DIN TÂRGU-MUREȘ VA FI DELEGAT PRIN NEGOCIERE

Conform deciziei de ieri a Consiliului Local, Serviciul de salubrizare din Municipiul Târgu Mureș va fi delegat prin negociere, pentru o perioadă de 180 de zile, în vederea asigurării continuității serviciului.

Primăria a solicitat, până în prezent, oferte de servicii de la mai multe firme de specialitate în vederea delegării serviciului public de salubrizare pentru activități de colectare și transport deșeuri în Municipiul Târgu-Mureș, prin contract de prestări de servicii.

În ședința extraordinară de ieri, Consilierii locali din Târgu-Mureș au votat pentru procedura de negociere, caietul de sarcini și pentru perioada de atribuire a acestui serviciu de salubrizare de 180 de zile, cu posibilitatea prelungirii acestuia.

Acest contract se va încheia în momentul finalizării licitației pentru achiziționarea serviciilor organizate de către ADI Ecolect Mureș.

Prioritatea 0 a noastră este să avem un oraș curat, cu operatori responsabili, iar banii publici să fie cheltuiți pentru servicii competitive și de calitate.

Lasă un comentariu