A ÎNNEBUNIT LUPUL SAU VOM MERGE, DE BUNĂ VOIE ȘI NESILIȚI DE NIMENI, CU TURMA, LA MICROCIPARE?

Distribuie pe:

Motto: “Un singur guvern mondial, o singură monedă și o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu.”

În 1948, George Orwell scria faimosul roman “1984”, în care prezenta în detaliu un guvern ce va avea controlul absolut asupra oamenilor, un guvern care nu se va mulțumi cu aprobarea din partea populației, ci va dori ca populația să creadă că ceea ce puterea îi spune este adevărul-adevărat. Scriitori și jurnaliști ca Phillip Marshall, William (Bill) Cooper, Jim Keith, Kenn Thomas, Gary Webb, Timothy Green Beckley, Jan van Helsing, Tim Swartz, David Icke, Alex Jones au ales să “denunțe” un sistem ce pare că ne conduce spre un stat de tip orwellian, unii chiar pierzându-și viața în urma dezvăluirilor.

În vreme ce omul de rând preferă să-și trăiască viața în colivia sa de cristal, neinteresat de problemele globale, considerând că este prea neînsemnat ca să schimbe ceva, elitele sunt pe punctul de a-și realiza visul de a controla mapamondul prin putere absolută. Realizarea se desfășoară prin mișcări strategice simultane, pe care deja le percepem ca pe evenimente normale… Ca de pildă: 1. Crearea unui guvern mondial dominat de o mică elită; 2. Crearea unei monede unice electronice, cu ideea de a diviza lumea în două clase: stăpâni și sclavi; 3. Implantarea în fiecare persoană a unui cip cu informație biometrică, cu datele sale și banii electronici pe care îi deține, obținându-se astfel controlul asupra fiecărei persoane de pe planetă; 4. Reducerea drastică a populației, pentru a controla și a administra mai ușor resursele naturale.

Criza economică, începută deja de câțiva ani, face jocul marilor corporatiști care au în biroul lor mașina de făcut bani. Prin această criză, foarte mulți oameni și-au pierdut economiile și locul de muncă, în special în Europa și în Statele Unite. “Evoluția colapsului economic a urmat și va urma cursuri diferite. În Europa e generată ideea că nicio țară nu va putea supraviețui singură, iar guvernul european stabilit va avea puteri din ce în ce mai mari, diminuând suveranitatea națională. Țări ca Grecia și Cipru au fost date deja ca exemple de ce se poate petrece în caz de nesupunere. Funcțiile publice ale statului se vor privatiza, iar corporațiile se vor contopi cu statul. Vor fi tot mai multe cazuri dezvăluite de politicieni corupți. Liderii vor fi manipulați, din umbră, de către corporații. Acești lideri se vor declara contra sistemului și vor oferi soluții de ieșire din criză, pentru a da o iluzie de regenerare economică și speranță. Guvernul european se va umple de tehnocrați care înlocuiesc încet, dar sigur, pe vechii politicieni, acuzați de ineficiență și corupție. Se va instaura astfel un stat european unificat, aparent democratic, guvernat de o elită corporatistă.

În SUA, criza va provoca mari frământări. Prezența armelor a fost, cât de cât, reglementată, în urmă cu puțin timp. Totuși, vor fi grupuri armate ce vor lupta împotriva statului federal creat și manipulat de către elite, producând victime nevinovate. Haosul va fi cuvântul de ordine, sub diferite pretexte. De pildă, cel provocat de activiștii “Black Lives Matter (BLM - “Viețile Negrilor Contează”), care organizează în mod regulat proteste împotriva brutalității poliției, și care s-au implicat în alegerile prezidențiale din 2016. Percepția populației americane variază, evident, în funcție de rasă. Ca răspuns la BLM, a fost promovată sintagma “All Lives Matter” (“Toate viețile contează”). În urma împușcării a doi polițiști din Ferguson, susținătorii forțelor de ordine au lansat și ei hashtag-ul “Blue Lives Matter” (“Viețile albaștrilor contează” - adică ale polițiștilor). Unii lideri în domeniul drepturilor civile au declarat că nu agreează tacticile folosite de activiștii “Black Lives Matter”. Fără efect. Probabil că, până la urmă, guvernul federal va instaura starea de urgență și legea marțială pentru a se redobândi controlul. Vor intra în funcțiune câmpurile de concentrare FERMA, în care vor fi închiși dizidenții și toți aceia care protestează, sub pretextul terorismului. Se va introduce serviciul obligatoriu în slujba statului. Vor fi arestări, detenții și represalii masive în numele securității. SUA va deveni un stat fascist…  Pentru a reprima populația, vor fi selecționați cei mai antisociali oameni ce vor forma servicii de miliție. Tehnica denunțului și supravegherii între cetățeni, începută deja, va atinge cote din ce în ce mai mari, în schimbul unor beneficii și al promovării sociale. Nimic nou sub soare.

Criza sanitară se va instala într-un anumit moment al colapsului economic, pentru a consolida controlul masiv asupra maselor. Astfel, se poate provoca o epidemie mondială, în care, ca de obicei, situația este exagerată de către mass-media, generând panică. Printre alte măsuri, se vor interzice manifestațiile sub pretextul propagării bolilor.

“În acest moment, autoritățile vor organiza programul de implementare a unui cip pentru fiecare cetățean. Folosit inițial pentru a depista noile focare de gripă, acest cip va conține toate datele cetățeanului, profil fizic, psihologic, financiar, eventual și un dispozitiv de emisie-recepție tip GPS. Astfel, mai devreme sau mai târziu, toți vor realiza că fără cip nu au acces la îngrijire medicală, la bani sau la interacțiunea cu sistemul. În acest fel, baza controlului masiv va fi asigurată. Internetul, camerele de supraveghere, dronele civile și militare (combinate cu internetul) vor forma BIG BROTHER imaginat de Orwell.”

În fond, moda a pornit din Suedia, țară europeană unde superstițiile și credințele religioase nu-și prea găsesc adepți, tehnologia modernă făcând parte din cotidian. Implantat la încheietura mâinii sau altă zonă convenabilă, microcipul poate servi ca și cheie electronică pentru deblocarea telefonului mobil, deschiderea locuinței, înlocuitor pentru cartela de acces la birou și chiar pornirea autoturismului. Prevăzute cu memorie internă, cipurile implantabile pot păstra bilete în format electronic și chiar abonamentul pentru mijloacele de transport în comun, validarea călătoriei fiind posibilă la simpla apropiere a mâinii de senzorul pentru cartelă. Promotorii noului trend susțin că folosirea implanturilor cu microcipuri este sigură din punct de vedere medical, iar raza foarte mică de conectare descurajează atacarea acestora de către hackeri. Implantul de mărimea unui bob de orez nu necesită niciun fel de întreținere și este complet pasiv, fiind activat doar la apropierea de un cititor electronic.

Pornită în urmă cu 5 ani, de un entuziast al modificărilor corporale, o companie numită Biohax International deține, practic, monopol asupra acestui tip de intervenție, având deja la activ peste 4.000 de cip-uri implantate. Însă numărul mare de solicitări ar putea duce această activitate și la personalul medical suedez. Tehnologia primește deja suport la scară largă. Principala companie de transport feroviar din Suedia acceptă autentificarea călătorilor pe baza microcipului implantat, în loc de bilet, și este doar o chestiune de timp până ce sistemul va fi acceptat și de instituțiile bancare, ca metodă de plată în format electronic.

În privința monedei unice, deja lucrurile sunt clare. Statutul juridic al bitcoin-ului, precum și al celorlalte criptomonede, diferă substanțial de la țară la țară și este încă nedefinit sau în continuă schimbare în multe țări. În timp ce majoritatea țărilor nu interzic utilizarea monedelor de tip bitcoin, statutul lor de “bani” sau “valută” variază, cu diferite implicații din punct de vedere fiscal. În timp ce unele țări au permis “explicit” utilizarea acestor monede și comerțul cu ele, altele le-au interzis sau limitat. De asemenea, diverse agenții guvernamentale, departamente și instanțe de judecată au clasificat criptomonedele în mod diferit. În timp ce acest articol prezintă statutul juridic al monedei bitcoin, aceste reglementări se extind și la alte criptomonede sau sisteme similare.

În România, bitcoinul este legal, deși în martie 2015, o declarație oficială a Băncii Naționale menționa că “utilizarea monedelor digitale, ca metodă de plată, prezintă anumite riscuri pentru sistemul financiar, iar în octombrie 2017, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) declara că lipsește un cadru legislativ în jurul bitcoin, și, prin urmare, este în imposibilitatea de a crea un regulament pentru această monedă (ceea ce presupune că nu este impozitată).

Iată că din Ianuarie 2019, Romania impune taxă de 10% pe câștiguri de capital provenite din bitcoin sau alte criptomonede. Taxa se impune pentru câștiguri mai mari de 600 RON într-un an. De asemenea, cadrul legal pentru companiile care lucrează cu criptomonede este simplificat.

Știți povestea cu stăpânii și sclavii? Nu v-o mai spun!

Lasă un comentariu