AVIZ AMATORILOR - EFECTUL TERAPEUTIC CU PELINIȚĂ

Distribuie pe:

Pelinița este singura specie din genul Artemisia, care este anuală. Are peste 400 componente chimice fără toxicitate care, la nevoie, pot proteja organismul și feri de o seamă de îmbolnăviri.

Faima i-a fost adusă încă din anii '60, prin efectul curativ dovedit în malarie. Pentru lucrarea respectivă, cercetătoarea chineză Eu Eu Thu a primit premiul Nobel pentru biologie, în 2015.

După publicarea lucrărilor, au urmat cercetări detailate și s-a pus în evidență efectele ei multiple în prevenirea unor boli (viroze, parazitoze, boli tumorale în stadii incipiente).

În anul trecut, am oferit spre consum, la peste 100 de solicitanți, plante mature pentru folosire. Nu au fost sesizate fenomene negative.

Efectele secndare ale tratamentelor cu peliniță, în bolile tumorale, sunt foarte rare și ușoare.

O cură făcută anual poate scăpa consumatorul de agravarea unor procese patologice incipiente.

În acest an, am pregătit 2.000 de răsaduri, apte pentru plantare, oferite gratuit, împreună cu toate indicațiile de cultivare, celor care doresc să participare în această acțiune.

Subiectul, la noi în țară, este la început. Doza necesară pentru o cură de o lună, în Germania, costă în jur de 500 lei. La calitate similară, produsul poate fi realizat în propria gospodărie.

Așteptăm colaborarea medicilor, farmaciștilor, biochimiștilor pensionari, interesați de subiect.

Merită să lucrăm pentru sănătatea noastră și a semenilor noștri.

Lasă un comentariu