ÎN ACEST AN, TREBUIE SĂ O “RUPEM” CU TRECUTUL!

Distribuie pe:

Anul 2021 nu este ușor pentru nicio zodie, dar astrologica.ro ne asigură că, dacă avem curajul să ne ascultăm intuiția, Universul ne va susține și ne va împinge înainte, pe drumul corect și benefic.

Berbec - Învață puterea recunoștinței. Este momentul să nu mai alergi prin viață, ci să înveți să te bucuri de călătoria în sine. Să apreciezi ceea ce ai, să te bucuri de fiecare clipă, să trăiești acum, pentru că acum se întâmplă viața ta.

Univers: Ține minte! Cineva care nu e mulțumit cu ceea ce are nu va fi mulțumit nici cu ceea ce ar dori să aibă.

Taur - În anul 2021, înveți să iubești cu adevărat. Este momentul să dărâmi toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale, să îți pui sufletul pe tavă, să fii vulnerabil și să îi permiți dragostei să îți inunde tot corpul.

Univers: Bucură-te de noul capitol al vieții tale, fără nicio teamă. Ești exact acolo unde trebuie să fii și ai șansa de a fi mai fericit ca niciodată.

Gemeni - În următoarea perioadă, învață să iei decizii bazate pe intuiție. Chiar dacă primești sfaturi bune de la oamenii din jurul tău, fă un pas în spate, analizează situația și dă-ți seama ce îți dorești cu adevărat de la viață. Doar tu știi de ce ai nevoie pentru a fi fericit.

Univers: Nu mai asculta ce spun oamenii din jur. Trăiește așa cum îți dorești.

Rac - Înveți, pe calea dureroasă, faptul că banii nu cumpără fericirea... Trăiești viața pe care ți-o dorești și, totuși, nu ești mulțumit. Vrei tot mai mult și mai mult. Poate că este timpul să îți pui o întrebare: oare cauți fericirea în locurile potrivite?!

Univers: Nu mai alerga după lucruri, pentru că acestea îți aduc o fericire falsă, de scurtă durată.

Leu - Acum, ai posibilitatea de a experimenta, de a învăța și de a acumula înțelepciune. Urmează-ți visurile, fără să îți mai fie teamă. Nu te feri de provocări, pentru că acestea vin cu lecții importante.

Univers: Ieși din zona de confort! Este momentul să faci schimbări importante, să îți asumi responsabilități, să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Fecioară - A venit Soarele pe strada ta! În 2021, este timpul să închei odată pentru totdeauna capitolul dureros prin care ai trecut și să începi o nouă viață. Astrele sunt de partea ta și te ajută să te liniștești, să te vindeci și să ai grijă de sufletul tău.

Univers: Lasă trecutul în spate. Nu mai găsești absolut nimic acolo, în afară de durere și de suferință...

Balanță - Uneori, înalți ziduri, nu pentru a-i ține departe pe oameni, ci pentru a te ține tu departe de oameni. Nu îți mai fie teamă să fii rănit. Este momentul să îți asumi viața așa cum este ea. Ieși în lume și trăiește pentru sufletul tău.

Univers: Ai răbdare și vei vedea că fericirea va veni în viața ta. Deschide-ți sufletul și permite-i iubirii să te copleșească.

Scorpion - Este momentul să accepți că tu ești principalul vinovat pentru nefericirea ta, trebuie să înțelegi că ai greșit și ai rănit mult în jurul tău. Nu te mai ascunde de adevăr, pentru că nu îți va permite niciodată să trăiești cu adevărat și să te bucuri de viață așa cum îți dorești.

Univers: Nu poți vindeca trupul, fără să vindeci sufletul. Este un proces foarte dificil, dar necesar.

Săgetător - A venit momentul mult-așteptat. Astrele sunt de partea ta și îți oferă posibilitatea de a-ți pune în aplicare cele mai frumoase și îndrăznețe planuri. Ai încredere că totul va fi bine și mergi mai departe. Nu renunța până când nu îți vezi visurile împlinite.

Univers: Luptă pentru lucrurile pe care ți le dorești. Luptă pentru visurile tale. Luptă pentru fericirea ta.

Capricorn - Nu poți oferi iubire dacă inima ta este goală, dacă sufletul tău este încărcat de amărăciune și durere. Este momentul să înveți să te protejezi și să ai mai multă grijă de tine.

Univers: Ai grijă de sufletul tău. Pune-te pe primul loc, de fiecare dată.

Vărsător - Nu te mai întoarce în trecut și nici nu îți mai face griji pentru viitor. Singurul moment care contează și care există cu adevărat este momentul prezent, acum se întâmplă viața ta. Trăiește-o așa cum este.

Univers: Setează-ți prioritățile în viață. Trăiește pentru tine. Bucură-te chiar de pe acum!

Pești - Privește lucrurile minunate care se întâmplă în jurul tău. Alege să fii recunoscător pentru fiecare clipă în care ai zâmbetul pe buze. Înconjoară-te de oamenii dragi sufletului tău. Iubește fără limite.

Univers: Nu uita că lucrurile care contează cu adevărat în viață sunt gratis... Bucură-te de ele! (L.P.)

Lasă un comentariu