DE ASTĂZI, ÎNCEPE DEZINSECȚIA PE DOMENIUL PUBLIC ȘI PRIVAT AL MUNICIPIULUI TÂRGU-MUREȘ

Având în vedere contractul nr. 313/13.09.2011 privind concesionarea serviciilor de deratizare, dezinsecție, dezinfecție și tratamente fitosanitare din municipiul Târgu-Mureș, încheiat între SC Coral Impex SRL și Municipiul Târgu-Mureș, precizăm următoarele:

În perioada 13-31 mai 2021, intervalul orar 21.00 - 03.00, în baza Programului Unitar de Acțiune al lucrărilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție pe anul 2021 se vor efectua activități de DEZINSECȚIE pe raza domeniului public și privat (zone și spații verzi, aliniamente stradale, spații deschise aparținând persoanelor fizice și juridice etc.), al municipiului Târgu-Mureș. Vectorii combătuți prin prestarea acestor servicii sunt insectele din specia Culex Pipiens, Aedes Albopictus (țânțari); Pentru activitatea de dezinsecție domeniu public și privat se va folosi produsul CYMINA PLUS, cu substanța activă Cypermethrin - combatere țânțari adulți, și produsul VECTOBAC WG, cu substanța activă Bacillus Thuringiensis - combatere larve țânțari.

Acestea sunt avizate de Ministerul Sănătății, Comisia Națională a Produselor Biocide, și fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate. Acestea se regăsesc și în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umană.

Lucrările vor fi efectuate, în intervalul programat, în serile în care nu cad precipitații, nu se înregistrează rafale de vânt puternic și temperaturile nu coboară sub 5 (cinci) grade Celsius.

Lasă un comentariu