FACTORII POȘTALI VOR FI DOTAȚI CU SPRAY-URI LACRIMOGENE!

Distribuie pe:

Compania Națională (CN) Poșta Română intenționează să cumpere spray-uri lacrimogene, pentru a-și dota cu aceste “instrumente de apărare” factorii poștali, cu muncă de teren, în scopul autoapărării.

Potrivit profit.ro, anunțul privind achiziția spray-urilor lacrimogene a fost publicat de CN Poșta Română, în data de 7 mai 2021, urmând ca licitația să aibă loc în 28 mai a.c.

“Entitatea contractantă (CN Poșta Română) intenționează să achiziționeze 17.500 bucăți de spray-uri iritant-lacrimogene (SIL), în vederea folosirii, ca mijloc de apărare individuală, de către unele categorii de salariați poștali, conform Legii nr. 333/2003 republicată privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, precum și a prevederilor HG nr. 301/2012 modificată și completată conform HG 1002/2015 privind normele de aplicare ale legii anterior menționate.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 7 zile. Termenul limită în care entitatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificare sau de informații suplimentare este cel târziu în a 3-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor (cu respectarea art.173, alin.2 din Legea nr.99/2016).

Data licitației este 28 mai a.c., valoarea contractului este de 245.000 lei, iar contractul pentru “echipament de reprimare a revoltelor (Rev.2) nu va fi împărțit în loturi”, se precizează în anunț.

Întrucât CN Poșta Română este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu peste 24.000 de salariați, din anunțul de licitație reiese că aproape toți poștașii vor primi câte un astfel de spray lacrimogen. (L.P.)

Lasă un comentariu