ISU MUREȘ

Distribuie pe:

Miercuri, 18 mai, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui incendiu izbucnit la un depozit din orașul Ungheni, mai exact fosta platformă Avicola.

Au executat misiunea, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.Odată ajunși la locul solicitat, aceștia au constatat că incendiul se manifestă la un ventilator situat într-o cameră de aproximativ 25mp de la etajul superior, din interiorul unui depozit de aproximativ 2.000mp. Incendiul a fost lichidat de către pompierii militari înainte ca acesta să se propage la întregul depozit, au fost afectate bunurile din interiorul încăperii unde a izbucnit incendiul. Din fericire, nu au fost victime.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: efectul termic.

Altă situație de urgență:

Ieri dimineață, în jurul orei 5, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru degajarea unui arbore căzut pe carosabil, care bloca circulația între localitățile Miercurea Nirajului și Rigmani.

Au executat misiunea, pompierii militari de la Garda de Intervenție Miercurea Nirajului, iar după aproximativ 30 de minute circulația a fost reluată.

Lasă un comentariu