MUSTAȚĂ, FOC ȘI PARĂ DUPĂ CE FCSB A RATAT UN NOU TITLU! ULTRAȘII AU TRECUT LA AMENINȚĂRI: “NU VREM ÎN CUPELE EUROPENE. O SĂ AVEM NOI GRIJĂ SĂ NU JUCĂM!”

Distribuie pe:

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor FCSB, a izbucnit pe pagina de Facebook, după ce FCSB a ratat un nou titlu de campioană în dauna CFR-ului, care și-a trecut în vitrină al patrulea trofeu consecutiv de acest gen. Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Mustață a anunțat că fanii nu vor ca echipa să joace în Conference League și că Mihai Stoica va pleca, în cele din urmă, de la echipa lui Gigi Becali. FCSB a privit, marți, cum CFR Cluj a câștigat și a sărbătorit un nou titlu de campioană, după victoria de la Botoșani, 1-0. Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor FCSB, n-a suportat să vadă cum rivala FCSB a sărbătorit câștigarea campionatului și a postat un mesaj pe Facebook. “Ne-am gândit, nici în Cupele Europene nu vrem”, a scris Gheorghe Mustață pe contul său de Facebook. Comentariile liderului galeriei FCSB-ului nu s-au oprit aici, iar acesta le-a promis fanilor că Meme Stoica va pleca de la formația roș-albastră, iar Gigi Becali o să piardă mulți bani. “O să îi satisfacem toate dorințele, când se va da drumul cu suporteri”/ “O să avem noi grijă să nu jucăm în nicio cupă europeană, dacă tot se vrea bani”, “O să vedeți că o să plece! O să vedeți cum se vor câștiga bani!”. FCSB a pierdut șansa n-a suportat să vadă cum rivala FCSB a sărbătorit câștigarea campionatului și a postat un mesaj pe Facebook. “Ne-am gândit, nici în Cupele Europene nu vrem”, a scris Gheorghe Mustață pe contul său de Facebook. Comentariile liderului galeriei FCSB-ului nu s-au oprit aici, iar acesta le-a promis fanilor că Meme Stoica va pleca de la formația roș-albastră, iar Gigi Becali o să piardă mulți bani. “O să îi satisfacem toate dorințele, când se va da drumul cu suporteri”/ “O să avem noi grijă să nu jucăm în nicio cupă europeană, dacă tot se vrea bani”, “O să vedeți că o să plece! O să vedeți cum se vor câștiga bani!”. FCSB a pierdut șansa să lupte cu CFR Cluj pentru titlu, cu trofeul pe masă, în ultima etapă din playoff-ul Ligii 1. CFR a profitat de pasul greșit, făcut de FCSB cu Sepsi, a câștigat la Botoșani și și-a asigurat al patrulea titlu de campioană a României. Echipa din Gruia a devenit campioana provinciei, cu șapte titluri câștigate în istoria clubului.

EDI IORDĂNESCU, DISCURS DE ADIO LA CONFERINȚA DE PRESĂ?

Edi Iordănescu (42 de ani) a câștigat titlul de campion cu CFR Cluj, al patrulea la rând pentru echipa din Gruia, iar la conferința de presă de după victoria care a adus titlul, 1-0 cu FC Botoșani, antrenorul a ținut un discurs care seamănă cu unul de adio. Contractul lui Iordănescu Jr. cu CFR Cluj se termină în iunie. CFR Cluj a reușit să câștige și al patrulea titlu de campioană la rând în Liga 1 și a sărbătorit succesul pe terenul celor de la FC Botoșani, după ce trupa lui Edi Iordănescu a câștigat cu 1-0. Campioana României va primi trofeul și medaliile la ultimul meci, cu FCSB pe teren propriu. La conferința de presă de după meciul cu FC Botoșani, Edi Iordănescu a transmis mulțumiri oamenilor de pe lângă echipă, a spus că e mândru și fericit pentru că a antrenat CFR Cluj. Tehnicianul a făcut și o dedicație către jucători, pe care i-a numit “galacticii”. “Sunt mândru că am antrenat această echipă, sunt fericit. A fost o onoare, pentru că sunt băieți cu performanțe și cu caracter. Mai am o dedicație din partea staff-ului tehnic. Galacticii, trupa de fotbal, este o dedicație pe care o direcționez și eu mai departe și salut toată lumea. Mulțumesc și conducerii, care, în frunte cu Marian și cu oamenii de bine din jurul clubului, în momentele grele au rămas în picioare și au rămas alături de noi”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă. Înainte de conferința de presă, Edi Iordănescu a vorbit și la flash-interviu și a făcut o declarație care lasă loc de interpretări, legat de viitorul său: “Nu aș vrea să umbresc acest moment cu comentarii despre ce urmează, vreau să savurez momentul”, a declarant Edi Iordănescu, antrenorul care a adus titlul în Gruia.

Cristi Balaj a anunțat numele posibilului succesor al lui Edward Iordănescu

CFR Cluj a câștigat al patrulea titlu consecutiv de campioană a României și al șaptelea din istoria sa. După meci, Edward Iordănescu a avut un discurs enigmatic, unul care parcă anunță despărțirea de gruparea din Gruia. El ar putea fi înlocuit, pe banca echipei campioane, de Adrian Mutu, a anunțat Cristi Balaj, la Telekom Sport: “Legat de supărarea lui Edi Iordănescu. Îmi scrie cineva, un om care are conexiuni în fotbal, că va veni 100% Adrian Mutu la CFR”, a spus Cristi Balaj, la Sport Report. “E informația serii”, a comentat și moderatorul Dan Udrea, imediat după ce a auzit vestea dată de fostul mare arbitru internațional. “Repet, există semne de întrebare. Eu am primit această informație, nu am stat de vorbă cu cineva din anturajul clubului despre așa ceva” a completat Cristi Balaj. Edward Iordănescu (42 de ani) este artizanul celui de-al patrulea titlu la rând, cucerit de gruparea din Gruia. Tehnicianul a bifat o a doua experiență pe banca clujenilor, de această dată una încununată de succes, după ce echipa sa a câștigat la Botoșani și a cucerit titlul în Liga 1, cu o etapă înainte de final. Iordănescu a mai antrenat în cariera sa echipele FC Vaslui, Fortuna Brazi, Pandurii, FCM Târgu-Mureș, CSKA Sofia, Astra Giurgu și Gaz Metan Mediaș. Pe banca CFR-ului, Iordănescu a suferit doar patru înfrângeri, echipa sa încasând numai 15 goluri în 29 de meciuri. 20 dintre ele s-au încheiat cu succes. Pe de altă parte, Adrian Mutu este unul dintre antrenorii cei mai importanți ai noii generații. Selecționerul de la U21 a impresionat pe banca naționalei de tineret și a cules laudele experților, după parcursul de la Euro.

PRONOSTICUL DAT PENTRU ULTIMUL ACT AL CUPEI ROMÂNIEI: “CRAIOVA ESTE CÂȘTIGĂTOARE, ÎNCĂ DE PE ACUM”

Finala Cupei României este unul dintre cele mai așteptate meciuri ale finalului de sezon. Va fi prima partidă, după mai bine de un an și două luni, la care accesul spectatorilor va fi permis pe arena Ilie Oană. Craiova și Astra își vor disputa trofeul sâmbătă, iar pentru Emil Săndoi câștigătoarea poate fi doar una singură. Giurgiuvenii au încă emoții în privința menținerii în Liga 1, ultima etapă urmând să le decidă soarta în acest campionat. Iar emoțiile lor, de la mijlocul acestei săptămâni, ar constitui șansa oltenilor pentru un nou trofeu al competiției, după cel cucerit ultima oară în 2018. “Până la urmă, mai puțin contează, locul 3 sau locul 4 sunt în finala Cupei României, joacă finala cu o echipă care este în mare criză și o surpriză pentru mine că Astra se găsește în situația asta, dacă vă aduceți aminte am spus că Astra are lot de playoff. Nu vor fi probleme pentru Craiova să se impună, dar la locul 3 totul se joacă. Eu cred că, indiferent ce se va întâmpla cu Astra, le va fi greu să se capaciteze la finala cupei, finala este, într-o proporție mare, câștigată de Craiova încă de pe acum”, a fost verdictul dat de Emil Săndoi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. Interesant este că, din 2017 încoace, într-un singur an, finala Cupei s-a jucat fără una dintre cele două combatante ajunse în ultimul act în această stagiune. Astra a pierdut finalele din 2017 și 2019, Craiova a câștigat-o pe cea din 2018, pentru ca, în 2020, FCSB să o bată pe Sepsi.

CFR CLUJ, CAP DE SERIE LA STARTUL LIGII CAMPIONILOR!

CFR Cuj este vechea și noua campioană a României! Ardelenii au învins FC Botoșani, în penultima etapă din playoff, scor 1-0, și și-au asigurat trofeul înaintea duelului direct cu FCSB. CFR va fi unica reprezentată a României în Liga Campionilor. Ardelenii vor începe competiția în primul tur preliminar, iar celelalte trei formații din România vor evolua în Conference League, competiția înființată recent de UEFA - a treia valorică. Formația ardeleană va fi cap de serie în primul tur preliminar din Champions League și cunoaște deja câteva dintre posibilele adversare. Lista finală va fi stabilită după încheierea tuturor campionatelor din Europa. Între posibilele adversare ale lui CFR Cluj (coeficient 16.500) se află Șahtior Soligorsk (Belarus), Shamrock Rovers (Irlanda), Connah's Quay Nomads (Țara Galilor), Valur (Islanda), Bodo/Glimt (Norvegia), Hamrun Spartans (Malta). Pe această listă se vor adăuga, printre altele, campioanele din Albania, Irlanda de Nord și învingătoarea din runda preliminară a Ligii Campionilor. Datorită statutului de cap de serie, CFR Cluj va evita în primul tur al Ligii formații precum Dinamo Zagreb, Olympiacos, Steaua Roșie, Ludogorets, Legia, Ferencvaros sau Slovan Bratislava. În acest sezon, CFR Cluj a fost eliminată în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, după 2-2 (4-5, la loviturile de departajare). Ardelenii, conduși la acea vreme de Dan Petrescu, au continuat, ulterior, în Europa League, unde au ajuns până în grupe. 5 puncte a strâns CFR Cluj în grupa cu AS Roma, Young Boys și CSKA Sofia.

CFR Cluj a cucerit al patrulea titlu consecutiv

CFR Cluj obține, astfel, al patrulea titlu consecutiv și al șaptelea din istoria sa, după cele din 2008, 2010, 2012, 2018, 2019 și 2020. Formația din Gruia devine noua “campioană a provinciei”, depășind-o pe UTA Arad (6), în ceea ce privește campionatele cucerite. Formația lui Iordănescu Jr. este prima care câștigă campionatul, după ce ratează primul loc la intrarea în playoff, de la introducerea noului sistem competițional. FCSB a fost campioana sezonului regulat, cu 65 de puncte, unul mai mult decât CFR. 25 de victorii, opt remize și șase eșecuri a înregistrat CFR Cluj în acest sezon.

Lasă un comentariu