ISU MUREȘ

Distribuie pe:

În perioada 19-20.05.2021, pompierii mureșeni au fost prezenți la 50 de intervenții, din care - un incendiu, o altă situație de urgență și 48 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendiu:

- Miercuri, 19 mai, în jurul orei 9.10, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Morăreni, strada Principală.

Au executat misiunea, pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda și pompierii voluntari din cadrul SVSU Deda. Odată ajunși la locul solicitat, aceștia au constatat existența unui foc care ardea mocnit în jurul coșului de fum. Incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să se propage la întreaga locuință. În urma evenimentului, o persoană de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 80 ani, a suferit un atac de panică, acesteia i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, de către echipajul de pe ambulanța SMURD.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: efectul termic.

Altă situație de urgență:

- Miercuri, 19 mai, în jurul orei 11.00, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru decolmatarea unui pod înfundat, din localitatea Bistra Mureșului, care punea în pericol inundarea mai multor gospodării.

Au executat misiunea, pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda și pompierii voluntari din cadrul SVSU Deda, aceștia fiind sprijiniți de un buldoexcavator. Din fericire, podul a fost desfundat în cel mai scurt timp, fără a fi afectate gospodăriile învecinate.

Lasă un comentariu