ISU MUREȘ

Distribuie pe:

Joi, 20 mai, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unei explozii urmată de incendiu produsă la o casă de locuit din localitatea Curteni, strada Cărămizilor. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Odată ajunși la locul solicitat, aceștia au constatat că este vorba despre o explozie produsă la o casă de locuit de aproximativ 80 mp. Explozia a fost provocată în urma unor acumulări de gaze din interiorul locuinței, aceasta provocând un incendiu la acoperișul casei, care se manifesta mocnit. Incendiul a fost localizat și lichidat de către pompierii militari aflați la fața locului înainte să se propage la întreaga locuință.

În urma evenimentului, o persoana de sex masculin a suferit arsuri la partea superioara a corpului, aceasta a fost conștientă și cooperantă la momentul sosirii echipajului SMURD. După efectuarea evaluărilor primare de la fața locului, victima a fost preluată și transportată la UPU SMURD Târgu-Mureș pentru investigații amănunțite și acordarea de ajutor medical.

Cauza probabilă a acumulărilor de gaze naturale va fi stabilită de către echipa specializată de la furnizorul de gaze naturale.

Lasă un comentariu