DIN 21 MAI, LA MARE, CU BANI PUȚINI!

Distribuie pe:

“Litoralul pentru toți” 2021 a debutat vineri, 21 mai, în cadrul programului fiind înscrise 54 de hoteluri, din toate stațiunile, care oferă aproximativ 4.000 de locuri de cazare.

În sfârșit, hotelierii își așteaptă cu nerăbdare primii turiști, cu prețuri extrem de atractive, după ce autoritățile au eliminat din restricțiile impuse de pandemia Covid-19.

Pe de altă parte, meteorologii “promit” oprirea ploilor începând de duminică (23 mai) și temperaturi de până la 29-30 de grade Celsius.

În acest an, prima parte a programului “Litoralul pentru toți” se derulează în perioada 21 mai - 20 iunie, iar tarifele sunt cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon.

Astfel, prețul pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fără mic dejun putând fi achiziționat la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun, care costă 80 de lei pe noapte pentru două persoane. La polul opus, se află stațiunea Mamaia, unde, la un hotel de 4 stele, două persoane vor plăti pentru un sejur de minimum cinci nopți, care include cazare cu servicii de masă ultra all-inclusive, 520 de lei pe noapte.

Turiștii care vor să se cazeze în stațiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 de lei pe noapte pentru două persoane, pachete de minim patru nopți.

La fel ca și în anii trecuți, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță de către cei care nu le-au consumat încă.

*

Reamintim că programul “Litoralul pentru toți” este destinat turiștilor care doresc să își petreacă sejurul la mare în extrasezon și presupune reduceri semnificative la tariful de cazare. A doua etapă a programului din acest an se va desfășura în perioada 1 septembrie - 15 octombrie.

Lasă un comentariu