TÂRGUMUREȘENII VOR MAI MULTE SPAȚII VERZI

Distribuie pe:

Potrivit rezultatelor unui chestionar pus la dispoziție de Primăria Târgu-Mureș, în cadrul proiectului “Adoptă un spațiu verde”, peste 80% dintre cetățenii orașului își doresc crearea de zone verzi tematice și de parcuri de agrement în municipiu. “Vă mulțumesc că ați răspuns la întrebările noastre. Sper că inițiativa poate fi lansată în curând, un proces în cadrul căruia vom face, împreună, parcurile noastre urbane mai utilizabile și mai frumoase”, transmite primarul municipiului, Soos Zoltan.

Edilul târgumureșean anunță, totodată, apropiata punere în funcțiune a balonului presostatic de la Weekend:

“Facem pași pentru repunerea în funcțiune a balonului presostatic de la Complexul de Agrement și Sport Mureșul - Weekend. Lucrările de refacere a structurii acoperișului piscinei, cu dimensiuni olimpice, care a fost demolată anul trecut, au început. Deocamdată, se lucrează la interiorul bazinului, iar începând de mâine se va remonta prelata balonului presostatic.

Cu toate acestea, pentru funcționarea completă a balonului este nevoie ca lucrările interioare și exterioare de renovare să fie, deopotrivă, efectuate. În speranța că lucrările vor decurge conform planului, în aproximativ 10 zile, balonul va deveni funcțional, din nou”, dă asigurări primarul municipiului. (I.S.)

Lasă un comentariu