ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În ultimele zile, pompierii mureșeni au intervenit la 58 de intervenții, din care - două incendii, două alte situații de urgență și 54 de intervenții SMURD.

Dintre ele amintim:

INCENDIU:

- Marți, 25 mai, în jurul orei 21.40, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui incendiu în bucătăria unui apartament din municipiul Târgu-Mureș, Bulevardul 22 Decembrie 1848.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Odată ajunși la locul solicitat, aceștia au constatat că a fost vorba despre un incendiu care a izbucnit în bucătăria unui apartament situat la etajul al VIII-lea dintr-un bloc de locuințe. Pană la sosirea forțelor de intervenție, incendiul a fost stins de către o vecină, care avea în dotare un stingător P6. În urma incendiului au fost afectate două corpuri de mobilier de bucătărie. Pompierii aflați la fața locului au trecut la ventilarea artificială a casei de scări și a apartamentului.

Din fericire, nu au fost victime și nu a fost necesară evacuarea locatarilor din locuințe. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: efectul termic (cratiță uitată pe plita electrică).

Pe această cale, dorim să o felicităm pe stimata doamnă pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

- Ieri, în jurul orei 7.25, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui incendiu de locuință în localitatea Deag.

Intervin pentru stingerea incendiului pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș și pompierii din cadrul SVSU Iernut. Este vorba despre o casă de locuit de aproximativ 40 mp, care ardea, cu flacără deschisă.

Din fericire, nu au fost victime.

ALTĂ SITUAȚIE DE URGENTĂ:

- Marți, 25 mai, în jurul orei 15.20, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru degajarea unui arbore căzut pe firele de medie tensiune în localitatea Sângeorgiu de Mureș, strada Ratul Morii.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Odată ajunși la locul solicitat, aceștia au constatat că este vorba despre mai multe crengi rupte de vânt și căzute pe firele de medie tensiune. Crengile au fost tăiate și îndepărtate de către pompierii militari.

Lasă un comentariu