ÎNAINTE, CU DUMNEZEU ÎNAINTE!

Distribuie pe:

Trianonul, la Sfântu-Gheorghe (4 iunie), și Ziua Eroilor (10 iunie), la Târgu-Ocna și Valea Uzului, acțiuni național-identitare, vor fi desfășurate de Calea Neamului împreună cu Grupul NOI (Noi Românii) și Scut Botoșănean, condus de Ionuț-Bogdan Cărăușu. Ne vor fi alături tinerii din formațiile Resurrectio, conduși de Gabriela Biea și Dobârlău Vale, Covasna, în frunte cu Alexandru Gecse.

Bineînțeles, de Ziua Eroilor, la Valea Uzului, vom fi oaspeții Primăriei Dărmănești, reprezentată de domnul Constantin Toma, omul care a scris Istorie, prin 52 de Cruci și un Monument, ridicate în memoria Eroilor Armatei Române, în Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului.

Acțiunile sunt complexe și au nevoie de sprijinul vostru pentru a se putea realiza așa cum trebuie. Fiecare bănuț trimis în contul general al Asociației Calea Neamului (BRD RO62BRDE080SV52855930800) va fi folosit pentru combustibil transport, steaguri tricolore, bannere noi mari (foto cu Batalioanele Române care trec Carpații, poze din arhiva Tratatului de la Trianon și foto cu Adunarea de la 1 Decembrie 1918, alături de acestea fiind prezente și bannerele pe care le avem deja cu harta României Mari și Armata Română în fața Parlamentului de Budapesta), suplimentarea fondurilor pentru concursul cu tema ,,Sfinții închisorilor”, organizat anual de Scut Botoșănean, premierea având loc anul acesta la Târgu-Ocna, concurs la care vor participa, pentru prima dată, și tinerii din Moinești, Bacău, ai doamnei profesoare Gabriela Biea. În funcție de fondurile strânse, vom cumpăra, totodată, și torțe noi pentru Valea Uzului, dorind, de asemenea, să-i răsplătim cu daruri pe toți copiii prezenți la aceste manifestări, căci merită cu prisosință acest lucru.

Unitatea în jurul acestor acțiuni identitare românești este vitală și fiecare contribuie cu ce poate, cu prezență, cu logistică, cu un bănuț, cu un simplu like de apreciere, cu o distribuire și, nu în ultimul rând, cu o rugăciune pentru reușită sau cu un simplu gând bun. Așa le-am făcut, împreună, pe toate până acum, de peste 7 ani încoace.

Cu noi este Dumnezeu, contează mai mult decât toate uneltirile vrăjmașilor împotriva Neamului Românesc!

De aceea vom avea Biruință!

Lasă un comentariu