ISU MUREȘ

Distribuie pe:

În ultimele zile, pompierii mureșeni au intervenit la 55 de intervenții, din care – un incendiu, două alte situații de urgență și 52 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Incendiu:

- Miercuri, 26 mai, în jurul orei 22.50, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unei incendiu la o anexă gospodărească din orașul Sovata, strada Sportului.

Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Sovata și pompierii din cadrul SVSU Sovata. Odată ajunși la locul solicitat, aceștia au constatat că este vorba despre un incendiu produs la o anexă gospodărească de aproximativ 50 mp, acesta a fost lichidat în limitele găsite. Din fericire, nu au fost victime.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: efectul termic (obiecte combustibile aflate lângă o veioză uitată în funcțiune)

Altă situație de urgență:

- Miercuri, 26 mai, în jurul orei 15.20, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în cazul unei țevi de gaz fisurate pe DJ151, lângă localitatea Miheșu de Câmpie.

Problema a fost remediată, în cel mai scurt timp, de către echipa de intervenție de la furnizorul de gaze naturale, iar zona a fost asigurată de către pompierii militari din cadrul Secției Sărmașu.

Fisura a survenit în urma unor lucrări executate în zona respectivă.

Lasă un comentariu