PRIMUL TÂRG DE VINURI DIN EPOCA POST-PANDEMICĂ, 3-6 IUNIE 2021

Distribuie pe:

Ne propunem să re-startăm piața de vinuri premium și de HORECA din România! În primele zile ale revenirii la viață a economiei românești, industria vinicolă face rapid primii pași, reîntâlnindu-se față în față cu publicul iubitor și consumator de vinuri și cu reprezentanții HORECA din București, organizând primul Târg de vinuri al ultimilor 2 ani și probabil primul târg specializat din România din aceeași perioadă. Producătorii români de vinuri vor oferi spre degustare majoritatea vinurilor lansate pe piață în 2020 și 2021, într-o locație predestinată pentru acest eveniment, ce își propune relansarea pieței de vinuri premium românești: la Muzeul Național al Țăranului Român Vin(o)la MTR este un proiect pilot, care va genera statistici relevante, folositoare Guvernului în strategia de relansare a industriei de evenimente.

Categoria vinuri și în special cea de vinuri premium destinate HORECA au fost printre cele mai lovite de efectele generate de Pandemia COVID-19.

Evenimentul va reuni între 40 și 50 de crame, marea majoritate din România și aproximativ 400 de etichete diferite, plus un VIP Lounge, unde consumatorii vor putea să deguste vinurile din categoria Super-premium și Ediții Limitate.

Organizatorul evenimentului va instala la intrarea în incinta Târgului un punct de testare rapidă.

Târgul va fi organizat de CONNSOLA, parteneri ai evenimentului fiind Muzeul Național al Țăranului Român, Asociația Companiilor de Distribuție de Bunuri din România, Old Team Distribution, Aquila Group, Pagina de Vin.

Lasă un comentariu