ACTIVITĂȚI INEDITE ȘI SURPRIZE PENTRU CEI MICI DE 1 IUNIE, LA SHOPPING CITY TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Târgu-Mureș, 28 mai 2021 - Shopping City Târgu-Mureș sărbătorește Ziua Copilului pe tot parcursul lunii iunie, cu activități distractive dedicate celor mici, oferte și jocuri pline de imaginație care pot aduce premii instant. Pe 1 iunie, de la ora 11.00, în zona magazinului Smyk, toți copiii și părinții sunt invitați la un spectacol de teatru inedit: „Frumoasa din pădurea adormită", pusă în scenă cu ajutorul unor păpuși vegetale. Piesa de teatru va fi urmată de 2 ateliere (în limba română și limba maghiară) de creat păpuși vegetale. Mai mult, între 1-30 iunie, vizitatorii vor găsi reduceri de până la 50% în magazine. Cumpărăturile în valoare de minimum 250 de lei le va oferi șansa de a juca Șotronul cu Premii, pentru a câștiga unul dintre cele 500 cadouri oferite pe loc și, prin tragere la sorți, o consolă Sony PS4.

„FRUMOASA DIN PĂDUREA ADORMITĂ", SPECTACOL DE TEATRU SPECIAL CU PĂPUȘI VEGETALE

Un spectacol plin de creativitate, „Frumoasa din pădurea adormită", aduce umor vizual și bună dispoziție tuturor spectatorilor, prin folosirea folosirea păpușilor vegetale drept personaje ale poveștii. Astfel, împăratul va fi „interpretat" de un morcov, prințesa de o portocală, iar prințul de o banană. Actorii vor construi păpușile vegetale chiar în fața copiilor, pentru un plus de inventivitate.

ȘOTRONUL CU PREMII ADUCE CADOURI INSTANT

Până pe 30 iunie, vizitatorii care cumpără produse în valoare de minimum 250 de lei pe maximum 2 bonuri fiscale, sunt invitați să participe la Șotronul cu Premii, un joc distractiv ce le poate aduce cadouri precum jucării, jocuri de societate sau interactive, puzzle-uri pe loc și o consolă Sony PS4 prin tragere la sorți. Participanții sunt provocați să joace Șotronul pe căsuțe interactive, contra cronometru, pentru a afla ce premii au câștigat.

Lasă un comentariu