AFACEREA COVID

Distribuie pe:

Într-un moment de sinceritate, Bill Gates a recunoscut că vaccinurile sunt cea mai bună investiție a sa până în prezent.

În timpul unui interviu pentru CNBC, Bill Gates a discutat despre investițiile sale în vaccinuri. Gates a recunoscut că a realizat o rentabilitate a investiției (ROI) de 20:1 în ultimele două decenii. Mai exact, Bill Gates a explicat că investiția sa de 10 miliarde de dolari în vaccinuri i-a oferit o rentabilitate de 200 de miliarde de dolari.

Cu siguranță, acum, începeți să înțelegeți de ce atât de multă lume nu are încredere în Bill Gates. începând cu motivul - profiturile sale nebune din vaccinuri - și continuând cu coincidențele semnificative - cum ar fi Evenimentul 201, Bill Gates și Fundația sa sunt cei mai vizibili suspecți din spatele pandemiei actuale.

Ce a fost Evenimentul 201

Evenimentul 201 a fost un exercițiu de simulare a unei pandemii, ce a fost găzduit de Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății, în parteneriat cu Forumul Economic Mondial și Fundația Bill și Melinda Gates.

Extrem de fascinant este faptul că exercițiul de simulare pandemică, tocmai cu un coronavirus, a avut loc, cu aproximație, șase săptămâni înainte ca primul caz de Covid-19 să fie raportat în Wuhan, China.

O altă conexiune interesantă este aceea că Fundația Bill și Melinda Gates, nu doar că a participat și a contribuit la finanțarea simulării unei pandemii, dar ea finanțează și grupul care deține brevetul pentru coronavirusul mortal și care a lucrat la un vaccin pentru a rezolva actuala criză.

În ciuda acestor dovezi edificatoare, pe toate canalele oficiale ți se repetă că Bill Gates îți vrea “binele”, iar dacă nu crezi în el, ești catalogat drept un “conspiraționist”.

(Revista “Lumea” nr. 5, 2021)

Lasă un comentariu