«O LUME MINUNATĂ... », ALĂTURI DE ELEVII CLASEI A V-A ȘI A VII-A AI ȘCOLII GIMNAZIALE CIPĂIENI, SÂNGER, ÎMPREUNĂ CU DNA PROFESOR DIRIGINTE MIHAELA FLOREA

Distribuie pe:

Ziua de 1 iunie are o semnificație cu totul specială, dar, în acest an, este mai deosebită decât în alți ani. La solicitarea dnei diriginte, profesor Mihaela Florea, asociația «TOTUL ESTE POSIBIL», al cărei coordonator este dna Eliza Nițescu, a reușit să aducă un strop de veselie și bucurie elevilor. Astfel, ceea ce părea să fie o zi obișnuită, a devenit una cu totul specială, datorită cadourilor primite de elevi. Acestea au fost posibile doar cu ajutorul Asociației «TOTUL ESTE POSIBIL», cadouri de care s-au bucurat maxim elevii. Acestea au constat în câte o carte bilingvă română-franceză, dulciuri și multe, multe baloane de apă.

“Nu este pentru prima dată când Asociația «TOTUL ESTE POSIBIL», împreună cu dna Eliza Nițescu, calcă pragul școlii noastre. În toamnă ne-a sponsorizat cu o tablă magnetică, un videoproiector și un laptop, totul pentru o educație de o foarte bună calitate și, în același timp, vreau să mulțumesc încă o dată atât eu, cât și elevii mei, cu precizarea că în viață TOTUL ESTE POSIBIL!, a completat dna profesor Mihaela Florea.

Lasă un comentariu