MESAJUL INSPECTORULUI ȘCOLAR GENERAL CĂTRE ABSOLVENȚII CLASELOR A XII-A

Distribuie pe:

Dragi absolvenți,

A sosit și ziua în care, cu emoție, încheiem un nou an școlar, o nouă filă din cartea vieții.

Pentru voi, promoția anilor 2017-2021, ultimul clopoțel marchează sfârșitul anilor de liceu și...un nou început al devenirii voastre.

Este un moment încărcat de emoții profunde, atât din partea absolvenților, cât și a cadrelor didactice, adevărații făuritori de suflete.

Câte emoții poate să trăiască un absolvent!

Dacă toate poveștile încep cu “a fost odată”, într-o clipă de răgaz din viață o să ne amintim că “au fost odată niște copii minunați care învățau, și nu prea, jocul amar al vieții, dar care au fost elevii noștri”...

Încet, dar sigur, pe măsură ce anii au trecut, tinerii de acum patru ani s-au maturizat, au acumulat informații noi și s-au format profesional.

Dragi absolvenți, să aveți încredere în voi și să fiți convinși că ceea ce ați realizat până în acest moment reprezintă o punte de legătură spre viitor!

Gândul nostru se îndreaptă acum și către voi, dragi părinți: vă mulțumim că ați fost alături de copiii dumneavoastră, că ați suferit alături de ei și i-ați susținut în devenirea lor profesională, umană și intelectuală. Astăzi, vă puteți bucura din plin de reușita lor, de faptul că eforturile depuse de ei le recompensează pe ale dumneavoastră.

Dragi elevi, încercați să trăiți frumos, să fiți călăuziți în viață de cele trei valori absolute, fundamentale, ale omului: Adevărul, Binele și Frumosul.

Ziua de ieri să vă fie amintire și cea de mâine promisiune. Să vă bucurați de reușite depline!

Lasă un comentariu