ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

Pompierii mureșeni au intervenit la 55 de intervenții, din care - două accidente rutiere, o misiune pirotehnică, trei alte situații de urgență și 49 de intervenții SMURD, dintre care amintim:

Accidente rutiere:

- 2 iunie, în jurul orei 11.15, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor în cazul producerii unui accident rutier la intrare în municipiul Târgu-Mureș dinspre Sighișoara, pe E60.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Aceștia au constatat că este vorba despre o tamponare între două autoturisme, iar în urma impactului au fost scurgeri de carburanți pe carosabil.

- ieri dimineață, în jurul orei 7.40, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Reghin, strada Ierbușului.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, constatând că este vorba despre un singur autoturism implicat. Acesta a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un pom. O victimă de sex masculin, de aproximativ 60 de ani, s-a autoevacuat, fiind de cod galben conștientă, fiind preluată de echipajul de pe ambulanța SMURD aflată la locul intervenției. Drumul a fost blocat temporar.

Misiune pirotehnică:

- 2 iunie, în jurul orei 17.20, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul descoperiri unui element de muniție rămas neexplodat în localitatea Mica.

A executat misiunea echipa pirotehnică din cadrul ISU Mureș. Odată ajunși la locul solicitat, aceștia au constatat că este vorba despre o grenadă de mână antitanc, aceasta fiind descoperită în urma unor excavări. Grenada a fost ridicată, transportată și depozitată în siguranță, urmând a fi distrusă cu altă muniție rămasă neexplodată.

Lasă un comentariu