FINANȚARE PENTRU ȘCOALA GIMNAZIALĂ “FLOREA BOGDAN” DIN REGHIN

Distribuie pe:

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat, recent, 37 de contracte de finanțare, în valoare totală de 196.519.286,17 lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de MDLPA. Proiectele sunt pentru infrastructura educațională, medicală și socială, îmbunătățirea calității vieții populației și promovarea spiritului antreprenorial.

Dintre acestea,16 vizează atât modernizarea unor unități de învățământ și de cultură, cât și proiecte integrate pentru creșterea calității vieții din următoarele localități. Unul dintre beneficiari este municipiul Reghin, din județul Mureș, care va beneficia, pentru extinderea, reabilitarea și dotarea Școlii Gimnaziale “Florea Bogdan”, precum și pentru și modernizarea străzii Apalinei, 25.422.398,68 de lei.

Alte 21 de proiecte au ca obiectiv creșterea competitivității unor întreprinderi mici și mijlocii, prin achiziționarea de echipamente moderne și diversificarea activității, conform Serviciul Comunicare din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Lasă un comentariu